AIRCO BREDA

Jouw vertrouwde installateur voor een koel huis

Airco Breda inclusief montage?

Het verkoelen van ruimtes op klamme zomerdagen, en verwarmen op frisse herfstdagen. Een airconditioning is multifunctioneel en ideaal voor particulieren en bedrijven die het klimaat in hun woning of bedrijfspand willen reguleren. Bij Coole Kamer in Breda bieden wij verschillende modellen aircosystemen en modellen aan, die elk hun eigen voordelen bieden voor verschillende typen ruimtes. We hebben een breed assortiment van A-merken en alle systemen worden geïnstalleerd door vakkundig personeel. Benieuwd naar onze modellen en diensten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek welke airco bij jouw Bredase woning past

De juiste airco vinden voor jouw ruimte, kan soms nog best ingewikkeld zijn als je niet precies weet waar je op moet letten. Bij Coolekamer helpen we je daarom graag met deze keuze. Aan te raden is om als eerste te berekenen hoeveel capaciteit jouw airco moet hebben. Deze berekening hoef je niet zelf te doen, maar kan eenvoudig met onze capaciteiten calculator. Vervolgens kan je een keuze maken uit vier verschillende soorten airco’s: wand-, vloer-, plafond- en cassettemodel. Afhankelijk van je budget en wensen, kan je een geschikte keuze maken. Het eerste model, het wandmodel, is een populaire keuze voor relatief kleine ruimtes om te verkoelen en verwarmen. Je kan hierbij denken aan een slaapkamer of een serverruimte. Ben je juist op zoek naar een model voor een grotere ruimte, dan is het plafondmodel een betere optie.

Andere airco modellen

Helaas is er niet altijd plek om een aircosysteem aan de wand of het plafond te plaatsen, daarom bestaan er ook vloermodellen. Het voordeel van dit model is dat het ook je radiator kan vervangen, gezien het feit dat onze airco’s zowel kunnen verkoelen als verwarmen.

Verder bieden we nog het cassettemodel, dat vooral van populariteit geniet in restaurants en winkels. Dit omdat deze geïntegreerd worden in het plafond, waardoor ze nauwelijks opvallen.

Prijzen van onze airconditioners in Breda

Ben je van plan om een airconditioning te kopen bij Coolekamer in Breda, dan weet je zeker dat je altijd een airco koopt waarbij montagemateriaal in de prijs inbegrepen zit. Met het montagemateriaal kan je jouw airco zelf bevestigen. Wel is het zo dat de installatie van een aircosysteem om maatwerk vraagt. Daarom krijg je bij de aankoop van een aircosysteem ook standaard montage om zo te kunnen genieten van hoogwaardige airco service in Breda. Met vakkundige airco installateurs in dienst in Breda, wordt er altijd kwaliteit geleverd.
Verder hangen de prijzen af van onder meer het model dat je kiest en de gewenste capaciteit. Door contact met ons op te nemen kunnen wij je helpen om de juiste keuze te maken.

Alle voordelen van een aircosysteem

Tegenwoordig zijn airconditionings niet alleen bedoeld om kamers te verkoelen, maar ook te verwarmen. Hoewel het hier niet gaat om een vervanging van de cv-ketel, kan het wel een mooie overbrugging vormen in de periodes dat het nog niet koud genoeg is om de kachel aan te zetten. Je hoeft overigens niet lang te wachten voordat een ruimte verwarmd, of verkoeld is, doordat airco’s direct warme of koude lucht blazen. Verder is het voordeel van een aircosysteem hebben, dat het de lucht in de ruimte ook ontvochtigt, ventileert en filtert. Dit helpt tegen virussen en draagt dus bij aan een gezond klimaat in de kamer.

Ervaar de airco service van Coolekamer.nl

Soms komt het helaas voor dat je aircosysteem een service onderhoud nodig heeft. Bij Coolekamer in Breda zorgt de airco service niet alleen voor het verhelpen van problemen van je airco, ook zorgt de service voor een uitgebreide controle van allerlei onderdelen om te voorkomen dat jouw airco gaat tegensputteren. Aan welke controle moet je dan denken? Bijvoorbeeld het reinigen van de lekbak en de filters, maar ook het checken van de instellingen van de airco en de isolatie rondom de koelleidingen. Deze hele service is onderdeel van de ‘airco service’. Verder bieden wij ook nog onderhoudscontracten aan voor jaarlijkse onderhoudsbeurten. Geïnteresseerd in een van deze diensten? Dan kan je contact met ons opnemen voor meer informatie.

Direct in gesprek met een ervaren airco installateur uit Breda

Betrouwbaarheid en kwaliteitsgerichtheid zijn twee belangrijke streefpunten bij Coolekamer in Breda. Onze vakkundige installateurs in Breda zorgen voor nauwkeurig installaties en zorgen bij jaarlijkse onderhoudsbeurten voor uitgebreide controles. Verder voorzien wij je graag met adviezen voor het kiezen van het juiste aircosysteem. Dit kan geheel vrijblijvend door contact op te nemen door middel van het contactformulier op onze website, of door ons te bellen op 088 730 1000.

Winkelwagen
Scroll naar boven