Airco inclusief montage bij Coolekamer

Op zoek naar een nieuwe airco inclusief montage? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Coolekamer. Wij beschikken over een groot assortiment aan A-merken en alle benodigde installatiematerialen. Montage zit tenzij anders vermeld standaard bij de prijs van een airco in. Wij beschikken over eigen monteurs die de installatie uitvoeren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor service en onderhoud.

Transparante prijzen

Coolekamer houdt van transparantie. Daarom bieden wij onze airco’s aan inclusief standaard montage (tenzij anders vermeld). Dit houdt in dat installatie en afwerken bij de prijs zijn inbegrepen. Zo weet je direct wat een airco inclusief montage je gaat kosten, en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Betalen? Dat doe je pas nadat de klus geklaard is.
coolekamer Mitsubishi airco set

Ontdek ons ruime assortiment aan A-merken

Wie zoekt naar een airco inclusief montage vindt in de webshop van Coolekamer een ruim assortiment aan A-merken met standaard montage. Ook andere merken zijn op aanvraag vaak gewoon bij ons te bestellen. Naast merken onderscheiden we ook verschillende types. Welke het meest geschikt is voor de klus is afhankelijk van de afmetingen en de functie van de ruimte. Coolekamer kan je hier alles over vertellen!

Aandachtspunten vervangen oude airco

Beschik je over een bestaand aircosysteem, en wil je een nieuwe airco inclusief montage aanschaffen bij Coolekamer? Bedenk dan dat een gedeelte van het oude systeem soms kan worden hergebruikt. Ook dient de oude unit door een professional te worden afgekoppeld in verband met het vrijkomen van de schadelijke gassen CFK en HCFK. Stel ons daarom bij de aanvraag op de hoogte van de aanwezigheid van het oude systeem, dan houden wij daar rekening mee in onze offerte.

De voordelen van Coolekamer

Wanneer je een airco inclusief montage aanschaft bij Coolekamer, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Bel voor een airco inclusief montage

Wil je graag airconditioning en ben je op zoek naar een totaaloplossing? Een airco inclusief montage bestel je eenvoudig online bij Coolekamer. Wie liever eerst advies of een gratis offerte wil, kan mailen naar contact@coolekamer.nl, het online offerteformulier invullen of ons bellen op: 088 730 1000

Winkelwagen
Scroll naar boven