CONTACT MET COOLEKAMER

Ben je op zoek naar een bepaald merk en type airco systeem? Neem dan contact met ons op. Coolekamer kan bijna ieder merk en type airco leveren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsgegevens

088 730 1000
06 487 21355

Aventurijn 808
3316 LB Dordrecht

KvK: 58744568
BTW: NL083988646B03

Meest gestelde vragen

Via onze capaciteit calculator bereken je eenvoudig het benodigde vermogen uit. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Bij gemiddeld gebruik, regelmatig en correct uitgevoerd onderhoud gaat een systeem normaliter tot 15 jaar mee.

Nee, maar om snel de ingestelde temperatuur te bereiken is het raadzaam om ramen en deuren zo veel mogelijk dicht te houden. Zeker wanneer de buitentemperatuur sterk afwijkt van de temperatuur binnen. Wanneer we verwarmen zetten we immers ook geen raam of deur open.

Elektrische apparaten gebruiken inderdaad stroom, maar de huidige techniek in airco’s is zeer energie-efficiënt en daardoor is het energieverbruik van airconditioning laag.

Het energieverbruik (rendement) van een airco/warmtepomp wordt uitgedrukt in de SEER- en SCOP-waarde. SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) geeft de seizoensgebonden waarde van de energie-efficiëntie van het product weer en bepaalt zijn energieklasse in koelmodus. SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) geeft het seizoensgebonden rendement weer en bepaalt de energieklasse van de airco/warmtepomp in verwarmingsmodus. Hoe hoger de SCOP- en SEER-waarden, hoe zuiniger het toestel.

Eigen monteurs

Coolekamer werkt met eigen ervaren monteurs. De installatie van het systeem wordt altijd in overleg met de klant uitgevoerd en we laten de werkplek opgeruimd achter. Na installatie wordt het systeem gedemonstreerd.

Onderhoudscontract

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit kun je zonder zorgen genieten van jouw airco en wordt je bij een eventuele storing snel geholpen zonder bijkomende kosten zoals materiaal-, arbeid- en voorrijkosten.

Wanneer installeren?

Wil je op korte termijn genieten van een goed gereguleerd binnenklimaat? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Coolekamer kan in de meeste gevallen binnen 14 dagen na het bestelmoment installeren.

Meer informatie of eerlijk advies nodig?

VRAAG HET COOLEKAMER, wij helpen je graag!

Winkelwagen
Scroll naar boven