WELKE AIRCO PAST BIJ MIJ?

Welke airconditioning bij je past is afhankelijk van een aantal factoren. Om de juiste keuze te maken, moet er rekening worden gehouden met o.a. de functie en indeling van de ruimte maar ook de grootte, oftewel het aantal m3 van de ruimte waarin het aircosysteem wordt geplaatst.

wandmodel airco kopen

WANDMODELLEN

Het wandmodel is een ideale oplossing voor het creëren van een optimaal klimaat voor bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer, kleine bedrijfsruimte en serverruimte. Doordat de airconditioning hoog aan de wand van de desbetreffende ruimte wordt geplaatst, zal deze ook niet veel ruimte in beslag nemen. Naast koelen en verwarmen heeft Coolekamer tevens airconditioning met de functie om te ontvochtigen, ventileren en filteren van de lucht.
Dit is ideaal ter bestrijding van virussen en allergenen.

PLAFONDMODELLEN

Het plafondmodel is ideaal wanneer je in een grotere, lange of hoge ruimte een aangenaam klimaat wilt realiseren. Het plafondmodel wordt strak tegen het plafond geplaatst en de koude of warme lucht zal langs het plafond worden geblazen en heeft hierbij een goede verdeling. Ondanks de krachtige luchtstroom werken deze systemen met minimaal geluid.

plafondmodel airco kopen
vloermodel airco kopen

VLOERMODELLEN

Het vloermodel (ook wel console unit genoemd) wordt net zoals het wandmodel geplaatst in zowel een woon- als werkomgeving. Dit airco-model wordt fraai vormgegeven en is eenvoudig te installeren. De airco wordt laag aan de muur gemonteerd, bijvoorbeeld onder de vensterbank. Je kunt overwegen om de radiator vervangen voor een vloermodel airco, zodat je de ruimte niet alleen kunt verwarmen, maar ook kunt koelen. Dit systeem blaast de lucht naar boven en zal voor een aangename luchtstroom zorgen. Coolekamer garandeert een tochtvrij binnenklimaat.

CASSETTEMODELLEN

Het cassettemodel is zo ontworpen dat hij kan worden geïntegreerd in een verlaagd plafond waardoor hij minimaal zichtbaar is. Dit type airco wordt vooral geïnstalleerd in restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimten.
Doordat de luchtstroom vanuit het plafond 360 graden bereik heeft, is dit een ideale keuze voor het optimaliseren van het binnenklimaat op bijvoorbeeld de werkvloer. Hij is te combineren met meerdere units en kan zelfs gebruikt worden als hoofdverwarming.

casettemodel airco kopen

BEDIENING VIA APP

Verbind je unit met Wi-Fi en download de app om de temperatuurschema’s in te stellen of te wijzigen. De meeste airconditioning merken hebben een app ontwikkeld om je smartphone als afstandsbediening te gebruiken voor het instellen van jouw systeem.

Winkelwagen
Scroll naar boven