Airco kopen Delft:

Airco inclusief montage

Wie graag airconditioning van een A-merk wil laten installeren in Delft komt al snel uit bij dé airco specialist van de regio. Airco installateur Coolekamer heeft een groot assortiment en de beschikking over eigen monteurs. Neem contact met ons op, dan heb je binnen 2 weken een montage afspraak in Delft.

Vind de juiste airco

Wij beschikken over een ruim assortiment aan airco’s en benodigdheden, en hebben voor iedere woning of werkruimte in Delft een passende oplossing in huis. Maar hoe bepaal je nu wat de meest geschikte airco is voor jouw kamer? Het eerste criterium is de capaciteit. Deze kun je eenvoudig berekenen met behulp van de capaciteitscalculator op onze website. Daarnaast spelen ook de vorm en functie van de ruimte een rol. Hiervoor maak je een keuze uit de diverse modellen die elk hun specifieke eigenschappen hebben. Je kunt kiezen uit een:

  • Vloermodel: laag aan de muur, voor woon en werkomgeving, kan een radiator vervangen.
  • Wandmodel: hoog aan de muur, ideaal voor woonkamer, slaapkamer, kleine bedrijfsruimte en serverruimte.
  • Plafondmodel: plaatsing plafond, goede luchtverdeling, voor grotere, lange of hoge ruimte.
  • Cassettemodel: plaatsing in verlaagd plafond, uitblazing 360 graden rondom, populair in restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimten.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Onderhoudscontract

Om lang van je airconditioning te kunnen genieten is het van belang om deze jaarlijks te laten onderhouden. Een goed onderhouden airco verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur. Wie in de regio Delft woont kan het zich makkelijk maken door hiervoor een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Naast een optimaal werkende airco profiteer je dan ook van de volgende extra’s:

  • Melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Voorrang bij storingen
  • Korting op service- en onderhoudskosten
  • Technische rapportage van de staat van het systeem
  • Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst

6 argumenten om contact op te nemen

Woon jij in Delft en wil je snel een airco laten plaatsen door een specialist? Dan zijn hier 6 redenen om contact op te nemen met Coolekamer:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contact met airco specialist Delft

Direct contact met een airco specialist in Delft? Bel dan met Coolekamer op het volgende nummer 088 730 1000, stuur een mail naar contact@coolekamer.nl of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Bediening via je smartphone

De ontwikkelingen staan niet stil. Zo beschikt een deel van ons assortiment inmiddels over een ingebouwde WIFI-module, waarmee je je airco in kunt stellen met behulp van een app op je smartphone. Zo heb je optimale controle over het binnenklimaat.

Voor airco’s zonder deze module is het mogelijk een WIFI-adapter aan te schaffen in onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar boven