Airco kopen Gouda:

Ruim assortiment A-merken

Wil je een airco laten plaatsen in Gouda? Dan vind je alles wat je nodig hebt op de website van airco specialist Coolekamer. Van een ruim assortiment aan A-merken tot ervaren monteurs. De prijzen van een airco zijn inclusief standaard montage (installatie en afwerking). Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor storingen en onderhoud in Gouda en omgeving.

Zo selecteer je een airco

Wat de juiste airco is voor jouw ruimte wordt bepaald door 2 factoren. De eerste is het koelvermogen. Dit kun je eenvoudig berekenen met de capaciteitscalculator op deze website. Daarnaast bepaal je op basis van de functie en lay-out van de ruimte welk model het meest geschikt is. Zo moet een airco in de slaapkamer natuurlijk stil zijn en wil je er in een grote ruimte van verzekerd zijn dat de uitgeblazen lucht goed wordt verdeeld.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Service en onderhoud in Gouda

Naast het verkopen en installeren van airconditioning, verzorgen wij ook service en onderhoud in de regio Gouda. Regelmatig onderhoud zorgt voor een optimale werking van je airco unit, waardoor deze minder stroom verbruikt en langer mee gaat. Door het afsluiten van een onderhoudscontract, ben je ervan verzekerd dat onze monteurs jouw airconditioning in topconditie houden. Bovendien profiteer je dan van de volgende extra’s:

  • Melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Voorrang bij storingen
  • Korting op service- en onderhoudskosten
  • Technische rapportage van de staat van het systeem
  • Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst

Pluspunten van Coolekamer airconditioning

Neem voor een airco specialist in Gouda contact met ons op. Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contact airco installateur Gouda? Gratis offerte!

Op zoek naar een airco installateur in Gouda? Neem dan contact op met Coolekamer Airconditioning voor meer informatie of een gratis offerte. Je kunt ons bellen op: 088 730 1000, mailen via contact@coolekamer.nl of gebruik het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Optimale controle met de app

Airco units die beschikken over een WIFI-module, zijn eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone, tablet of computer. Instellingen wijzigen of temperatuurschema’s aanpassen van afstand, het is allemaal in een oogwenk geregeld. Heeft jouw airco geen WIFI-module? Dan kun je deze alsnog met de app verbinden door een WIFI-adaptor te kopen in onze webshop en deze aan te sluiten op je airco.
Winkelwagen
Scroll naar boven