Airco in Alphen aan den Rijn inclusief montage?

Met de airco van Coolekamer zit je altijd goed in jouw huis!

Met steeds warmere zomers is een airconditioning in huis een echt must geworden. Maar ook in de winter kan een airco uitkomst bieden: het verwarmt de kamer en ventileert de ruimte. En zo zijn er nog veel meer voordelen met het kopen van een airconditioning. Op deze pagina leer je meer over de pluspunten van onze modellen en kom je te weten uit welke soorten airco’s je kan kiezen. Verder vertellen we je meer over de onderhoudsservice die wij bieden als airco specialist in Alphen aan den Rijn, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten.

Waarom een airco aanschaffen?

Een airco is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Zoals eerder genoemd is het grootste voordeel van een airco natuurlijk dat je een stuk koeler de zomer doorkomt. Met een airco wordt het klimaat in huis aangenamer en kan je productiever thuiswerken, zonder dat je last hebt van de hitte. Naast de temperatuur die wordt gereguleerd door de kamer heen, wordt de luchtkwaliteit er ook beter op door de filterwerking van de airco’s. Zo worden zelfs kleine stofdeeltjes en bacteriën, die je nauwelijks met het blote oog kan zien, uit de lucht gehaald. Zo wordt de ruimte koeler én schoner.

Verder kan een airco een mooie aanvulling zijn op de cv-ketel. Je kent misschien wel het dilemma: het wordt kouder buiten, maar het is nog niet koud genoeg om de kachel aan te zetten. Het gevolg is dat je alsnog een beetje zit te bibberen in huis. Met de warme luchtfunctie van airco’s kan je deze periode makkelijk overbruggen en bespaar je dus op energiekosten. Een airco is dus niet enkel voor koelere lucht, maar kan je op allerlei manieren van dienst zijn.

Het aanbod van airco’s

Door een groot aanbod van A-merken bij Coolekamer in Alphen aan den Rijn, ben je aan het juiste adres voor airconditioning. Door ons grote aanbod aan vele soorten airco’s, is er voor iedereen wel een passend model te vinden. Voordat je echter een keuze maakt in model, raden we je aan om eerst de capaciteit te berekenen voor de beoogde ruimte. Dit kun je eenvoudig doen met de capaciteitscalculator op onze website. Zo kan je een beter afgewogen keuze maken welke airco past bij jouw woning of werkplek.

Nadat je hebt bepaald welke capaciteit je nodig hebt, kan je een keuze gaan maken over de vorm en functie. Wil je bijvoorbeeld graag een airco in je woonkamer plaatsen die geen loopruimte inneemt? Dan kan een wand-of plafondmodel iets voor jou zijn. Wil je liever je airconditioning op de grond plaatsen, dan is een vloermodel een slimme optie. Tot slot verkopen we nog cassettemodellen, deze zijn vooral populair bij restaurants en andere bedrijfspanden, omdat deze 360 graden rondom uitblazen. Kortom, door onze brede keuze aan modellen, is er voor iedereen wel een passende airconditioning te vinden.

Bespaar op kosten met een onderhoudsbeurt

Om lang van je airconditioning te kunnen genieten is het van belang om deze jaarlijks te laten onderhouden. Door onze kwalitatieve airco service in Alphen aan den Rijn wordt er goed onderhoud gepleegd, zodat je airco minder energie verbruikt en hij een langere levensduur heeft.
Je kunt makkelijk in de omgeving van Alphen aan den Rijn een onderhoudscontract afsluiten voor jouw airco. Met dit contract heb je bovendien het voordeel dat je voorrang krijgt als er bijvoorbeeld een storing is en krijg je korting op service- en onderhoudskosten. Met een contract geniet je dus van vele voordelen.

Veel gestelde vragen

Kan ik de airco makkelijk bedienen?

De bediening van je airco is nooit zo makkelijk geweest: bij elke airconditioning die in Alphen aan den Rijn verkrijgbaar is, hoort een bijbehorende app waarmee je de airco op afstand kunt bedienen. Ben je dus even niet in de buurt van de airco of lig je net lekker op de bank? Open dan de app en pas de temperatuur gemakkelijk aan.

Hoelang duurt het voordat de installateur langskomt?

Wij streven ernaar om de wachttijden in Alphen aan den Rijn zo kort mogelijk te houden. Binnen twee weken komen wij langs om de airconditioning te plaatsen. Zo hoef je niet lang te wachten op een koelere kamer.

Hoelang duurt de installatie van een airco?

Een installatie van een nieuwe airco hoeft niet lang te duren. Een airco installateur in Alphen aan den Rijn is gemiddeld een halve tot een hele dag bezig met installeren. 
Verder is het handig om te weten dat de montagekosten al in de aanschafprijs van de airco’s zitten. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en kan je van ons goede kwaliteit verwachten.

Direct contact met airco specialist uit Alphen aan den Rijn

Een airco kopen voor jouw woning of bedrijfspand in Alphen aan den Rijn is een slimme keuze, maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Misschien wil je meer weten over de manier waarop wij een airco installeren of ontvang je graag meer informatie over de verschillende soorten aircomodellen. Geen vraag is ons te gek en wij denken graag met je mee in de mogelijkheden.
Wil je graag contact met ons opnemen? Vul dan ons contactformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 088 730 1000. Wij helpen je verder!

Winkelwagen
Scroll naar boven