Airco Gorinchem inclusief montage

Wie een airco wil kopen in Gorinchem inclusief installatie kan terecht bij Coolekamer. Wij zijn dé airco specialist in de regio, en beschikken over een groot assortiment split airco’s. Wij adviseren je graag bij het vinden van de meest geschikte airco voor thuis of op de zaak. Naast het leveren en installeren van airconditioning kun je ook bij ons terecht voor storingen en onderhoud. Meer informatie? Bel ons!

Binnenklimaat beheersen met split airco

Een split airco is de perfecte manier om het klimaat thuis of op je werkplek te regelen. Dit type airco is het beste te vergelijken met een koelkast. Een binnenunit die warmte aan de kamer onttrekt transporteert deze via een leiding naar de buitenunit. Hier wordt de warmte vervolgens weer afgegeven aan de buitenlucht. Verder kan een split airco behalve koelen ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren waardoor je het hele jaar door verzekerd bent van een comfortabel binnenklimaat. De voordelen van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Vind het juiste model

Met een ruim assortiment aan A-merken valt er genoeg te kiezen in onze webshop. Je vindt de juiste airco door deze te selecteren op basis van capaciteit, en de indeling en functie van de ruimte. De capaciteit bereken je eenvoudig met capaciteitscalculator op de website. Voor de functie maak je een keuze uit een wand-, vloer, plafond of cassettemodel. Zo is een plafond model ideaal om de uitgeblazen lucht gelijkmatig te verdelen over grote of lange ruimtes. Een vloermodel is dan weer eenvoudig te plaatsen onder een vensterbank waar deze ook in staat is de radiator te vervangen.

Onderhoudscontract in Gorinchem

Naast verkoop en installatie van airconditioning, verzorgen wij ook service en onderhoud in Gorinchem en omgeving. Met een Coolekamer onderhoudscontract houden onze monteurs jouw airco systeem in topconditie. Naast een schoon en hygiënisch systeem geniet je dan ook nog van voordelen, zoals voorrang bij storingen, garantieverlenging als het systeem door ons geplaatst is en korting op service en onderhoudskosten.
Coolekamer airco montage en onderhoud

One-stop-adres airco Gorinchem

Coolekamer is dé airco specialist in Gorinchem en omgeving. Wij zijn je one-stop-adres voor het kopen, installeren en onderhouden van je airco. Nog eens 6 extra redenen om bij ons een airco te kopen zijn:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Airco laten plaatsen Gorinchem?
Gratis offerte!

Voor een airco installateur in Gorinchem met een groot assortiment aan A-merken neem je contact op met Coolekamer. Je kunt ons bellen op het volgende nummer: 088 730 1000. Ook kun je ons mailen via contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen met het contactformulier op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven