Airco installateur in Utrecht nodig?

Ontdek Coolekamer

Airco installateur in Utrecht nodig?

Ben je een particulier of een bedrijf en ben je op zoek naar het verkoelen en verwarmen van je woning of bedrijfspand? Met een groot assortiment van verscheidene modellen airconditioning, kan Coolekamer in Utrecht je van dienst zijn. Een airconditioning kan jou op allerlei manieren behulpzaam zijn, waar we je meer over vertellen op deze pagina. Ook lees je over al onze diensten en de airconditioning modellen die wij aanbieden.

Welke airco past bij jouw woning?

Hoewel iedereen bij een airconditioning denkt aan het verkoelen van een ruimte, heeft een airconditioning ook een verwarmende optie. Alle soorten airco’s die wij aanbieden in Utrecht hebben beide mogelijkheden. Om er vervolgens achter te komen welk airconditioningmodel bij jouw woning of bedrijfspand past, kun je jezelf een aantal vragen stellen. Voordat je dit echter doet, is het aan te raden om eerst de gewilde capaciteit te berekenen van de airconditioning die je wilt aanschaffen. Dit kan je makkelijk berekenen met de capaciteiten calculator op onze site.

Welke soort Airco?

Nadat je de gewilde capaciteit hebt berekend, zal je moeten bedenken welke soort airco bij je past, wat afhankelijk is van je ruimte, budget en wensen. Een van de meest bekende airco’s is het wandmodel: ideaal voor het ontwikkelen van een optimaal klimaat in een ruimte van een niet al te grote omvang. Heb je behoefte aan een airco die geschikt is voor een grotere ruimte? Dan is het plafondmodel een goede keuze om voor te gaan. Dit model is ideaal voor grote en lange ruimte, en verkoelt of verwarmt zo de hele wijdte. Naast modellen die aan de muur of het plafond worden geplaatst, bestaan er ook nog vloermodellen. Tot slot kan je nog kiezen uit het cassettemodel dat geschikt is voor voornamelijk restaurants en winkels. Op basis van je eigen voorkeur kan je een keuze maken tussen de modellen, een keuze waarbij we je ook graag ondersteunen.

Onze monteurs zorgen voor de beste installatie

Bij het monteren van een airconditioning systeem moeten er twee onderdelen worden geïnstalleerd: een buiten-en binnenunit. Wat zijn precies de taken van deze twee onderdelen? De buitenunit zorgt voor het verkoelen of verwarmen van de buitenlucht. De binnenunit daarentegen zorgt voor de regulering van de binnentemperatuur. Meestal wordt er gekozen om meerdere binnenunits aan één buitenunits te koppen, dit wordt ook wel een multi-split systeem genoemd. Het profijt dat je hebt van dit systeem, is dat het voor besparing van ruimte zorgt én voor minder onderhoud.


Service en onderhoud airco

Onze gespecialiseerde monteurs kunnen ook zorgen voor de installatie van beide onderdelen van de airconditioning. Met jaren van ervaring op zak, weet je zeker dat de installatie spoedig en correct verloopt. Als je contact met ons opneemt, heb je binnen twee weken een afspraak voor je montage van je airconditioning in Utrecht. Al onze modellen worden inclusief montage geleverd.

De diensten van Coolekamer Utrecht

Ben je van plan een airco te kopen in Utrecht va Coolekamer, dan krijg je bij je aankoop meestal montagemateriaal bijgevoegd om zelf de airco te installeren. Bij Coolekamer denken wij graag mee met de installatie en kunnen wij je dus altijd voorzien van goede tips en tricks om de installatie soepel te laten verlopen. Ook kun je ervoor kiezen om de installatie over te laten aan onze monteurs. Door gebruik te maken van onze airco service en onderhoud Utrecht weet je zeker dat de installatie goed verloopt door onze vakkundige monteurs.

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog op het lijstje. Zo geven wij al onze klanten standaard zes maanden volledige garantie op de installatie, servicekosten en voorrijstenen. Dit is enkel op de voorwaarde dat het volledige systeem is aangekocht bij Coolekamer.

Voordelen van een onderhoudscontract

Een airco waar je lang van kan genieten is precies waar we voor gaan bij Coolekamer in Utrecht. Het is cruciaal om langdurig en probleemloos gebruik te kunnen maken van je airco en daarom biedt Coolekamer onderhoudscontracten aan. Deze worden aangeboden voor zowel enkel-plit als multi-split systemen. Door een onderhoudscontract te nemen, verleng je de garantieperiode van je airco in Utrecht met twee jaar en geniet je van een jaarlijks onderhoudsbeurt. Zo kun je duurzaam van je airconditioning gebruikmaken.

Kies voor de airco service van Coolekamer.nl

Wellicht overweeg je om een airconditioning van Coole Kamer Utrecht aan te schaffen, maar zit je wel nog wat vragen. Dit begrijpen wij bij Coolekamer. Daarom zijn wij altijd bereikbaar via onze contactformulieren die je kan invullen op onze website, net als dat wij telefonisch bereikbaar zijn door te bellen naar 088 730 1000. Onze airco installateurs in Utrecht denken graag met je mee zodat je de juiste keuze kan maken in airconditionings. 

Winkelwagen
Scroll naar boven