Airco installateur Coolekamer:

Binnen 2 weken een afspraak

Ben je op zoek naar een erkend airco installateur? Dan ben je bij Coolekamer aan het goede adres. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van airconditioning. Je kunt naast een ruim assortiment met meerdere A-merken ook bij ons terecht voor installatie, service en onderhoud. Contact opnemen kan eenvoudig via de website. Een afspraak is al binnen 2 weken ingepland.

Transparant in kosten

Airco installateur Coole kamer is transparant in zijn prijzenbeleid. Daarom zijn de prijzen van onze airco’s inclusief montage en afwerking. Verder worden de benodigde installatiematerialen meegeleverd bij aanschaf van een compleet split airco systeem. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Betalen doe je pas achteraf, nadat de installatie is voltooid!
coolekamer Mitsubishi airco set

Ruim assortiment A-merken

Bij Coolekamer werken wij met het beste materiaal. Zo bieden wij units aan van meerdere A-merken. Ook als een bepaald merk niet wordt aangeboden in onze webshop kunnen wij hier vaak toch aan komen. Welke airco in een bepaalde ruimte het best tot zijn recht komt is afhankelijk van van de functie van de ruimte en de afmetingen hiervan. Airco installateur Coolekamer beschikt voor iedere ruimte over de juiste materialen. Het aanbod in onze webshop omvat onder andere:

  • Wand airco’s
  • Vloer airco’s
  • Plafond airco’s
  • Cassette airco’s
  • Accessoires

Oude airco laten vervangen

Wil je je oude airco graag laten vervangen voor een nieuw exemplaar? Dan kan het oude leidingnetwerk vaak worden hergebruikt. Daarnaast heeft het de voorkeur om de oude unit door een professionele airco installateur te laten demonteren en afvoeren omdat daarbij schadelijke gassen vrij kunnen komen. Vermeld dit daarom altijd bij de aanvraag dan houden wij er rekening mee in onze offerte.

Bedien je airco via de app

Graag willen wij je er op attenderen dat sommige aircomerken via WIFI verbonden kunnen worden met je smartphone. Via de app kun je dan eenvoudig de instellingen en temperatuurschema’s van je aircounit instellen en wijzigen. Een aantal modellen beschikt standaard over WIFI. Beschikt jouw airco niet over standaard WIFI? Geen punt, je kunt je airco alsnog aansluiten op internet met een WIFI adaptor uit onze webshop. Dit is goed zelf te doen, maar kan tegen een meerprijs ook door de airco installateur worden gedaan.

Gratis offerte bij airco installateur Coolekamer

Coolekamer is een gerenommeerde airco installateur die jou kan voorzien van een totaaloplossing op het gebied van airconditioning. Bestellen kan eenvoudig via de webshop. Wie liever eerst advies wil, of een gratis offerte, kan bellen met: 088 730 1000, mailen naar contact@coolekamer.nl of het online offerteformulier invullen.
Winkelwagen
Scroll naar boven