Airco installatie door Coolekamer:

Ervaren monteurs

De zomers worden de laatste jaren steeds warmer. Daarnaast is er steeds vaker sprake van langere periodes van warmte en extreme hitte. Airconditioning is dan geen overbodige luxe om het binnenklimaat van je woning of bedrijf comfortabel te houden. Na het selecteren van het meest geschikte model is het tijd voor de installatie van de airco unit. Dat is een specialistisch klusje dat aan de ervaren monteurs van Coolekamer kan worden toevertrouwd.

Airconditioning met standaard montage

Airconditioning van Coolekamer wordt geleverd inclusief standaard montage (tenzij anders vermeld of overeengekomen). Bij de aanschaf van een compleet single-split of multi-split systeem leveren wij bovendien standaard materialen mee voor de airco installatie. Zij zijn ook los te bestellen in onze webshop of voor een meerprijs bij specifieke situaties.
coolekamer Mitsubishi airco set

Ingebruikname en bediening via de app

Voor een deel van ons assortiment zijn extra opties zoals een WIFI-module beschikbaar hiermee kun je eenvoudig je airco instellen en bedienen via de app. Indien dit niet standaard in het pakket zit kan dit tegen een meerprijs worden geïnstalleerd. Na de installatie voorziet een monteur van Coolekamer je van een korte uitleg en demonstratie van het airco systeem (en eventueel de app).

Aandachtspunten bij airco installatie

De installatie van een airco is een specialistisch klusje waarbij in ieder geval rekening dient te worden gehouden met de volgende punten:

  • (Standaard) koelleiding
  • Wel of geen muurbeugel
  • Afwerking
  • Elektra
  • Doorvoer naar buiten
  • Condensafvoer
  • Hoogte van de ruimte

Wanneer je al een oud systeem hebt

Indien je al een oud airco systeem hebt dat dient te worden vervangen kan er wellicht materiaal worden hergebruikt. Bij het demonteren van dit oude systeem kunnen de gassen CFK en HCFK vrijkomen. Laat dit daarom altijd demonteren en afvoeren door een vakman, zo voorkom je onnodige emissie! Vermeld dit daarom altijd bij je aanvraag, dan zorgen wij voor een offerte op maat.

Airco installatie of een gratis offerte

Naast de aanschaf van een airconditioningsysteem kun je ook bij Coolekamer terecht voor airco installatie en onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte. Je bereikt ons door te bellen met: 088 730 1000, door een mail te sturen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aan te vragen via het contactformulier op onze website.

Winkelwagen
Scroll naar boven