Airco installateur in Bleiswijk:

Coolekamer werkt met A-merken

Wie een split airco wil laten plaatsen in Bleiswijk, gaat natuurlijk naar Coolekamer. Airconditioning is onmisbaar geworden in de warme zomermaanden. Een subtiele luchtstroom brengt dan verkoeling. Maar een split airco kan daarnaast ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Wij zijn dé airco specialist in de regio en bieden alles wat je nodig hebt aan onder één dak. Een montage afspraak in Bleiswijk staat al binnen 2 weken in de agenda!

Kenmerken van een split airco

Een split airco bestaat uit een binnenunit die met een leiding verbonden is aan een buitenunit. Door het systeem stroomt een koelvloeistof. Je kunt het dan ook het beste vergelijken met een koelkast. De binnenunit onttrekt warmte aan de woning, en geeft deze via de koelvloeistof af aan de buitenunit, die de warmte weer afgeeft aan de buitenlucht. Doordat een split airco daarnaast ook kan ventileren, ontvochtigen en verwarmen, is deze in staat het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat te bewerkstelligen. Kenmerken van een split airco:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig
coolekamer Mitsubishi airco set

Welke airco past bij mij?

Wie op zoek is naar de juiste airco voor zijn slaapkamer, praktijkruimte of misschien wel vakantiehuis, kan voor advies terecht bij onze experts. Op basis van de afmetingen, vorm en functie van de ruimte, selecteren zij het juiste type airco met voldoende capaciteit. Zelf je airco uitzoeken op onze website kan natuurlijk ook. Je vindt productinformatie en een handige capaciteitscalculator op onze website.

Jaarlijks onderhoud in Bleiswijk

Door je airco regelmatig te laten onderhouden, gaat deze langer mee en ben je verzekerd van een optimale werking. Zo bespaar je op onnodige energiekosten en wordt het milieu zoveel mogelijk ontlast. Je kunt bij ons terecht voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en storingen. Dit kan op oproepbasis, maar het is voordeliger om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten. Naast korting op service en onderhoud, profiteer je dan ook van extra’s als voorrang bij storingen en extra garantie op door ons geïnstalleerde systemen.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Airco inclusief montage in Bleiswijk

Wil je graag airconditioning in Bleiswijk? Dan vind je bij ons alles dat je nodig hebt onder één dak. Neem contact met ons op en profiteer van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contact met airco installateur Bleiswijk

Wie een airco wil kopen in Bleiswijk, kan terecht bij Coolekamer. Neem voor de aanschaf van een airco, meer informatie of een gratis offerte contact op met onze medewerkers. Bel naar 088 730 1000, stuur een mail naar contact@coolekamer.nl of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Winkelwagen
Scroll naar boven