Airco kopen in Den Haag?

Met airco’s van Coolekamer geniet je elke dag van een comfortabel huis!

Op zoek naar een airco in Den Haag, waarmee je jouw woning of bedrijfspand zowel kunt verkoelen als verwarmen? Coolekamer biedt airco’s in verschillende modellen aan, waardoor er altijd een geschikt aircomodel is voor de ruimte die jij wil verwarmen of verkoelen. Benieuwd naar de modellen of onze montage? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies over onze mogelijkheden.

Airco inclusief montage

Een aircosysteem bestaat uit twee delen, namelijk een buiten- en binnenunit.
Terwijl de buitenunit ervoor zorgt dat buitenlucht verkoeld of verwarmd wordt, is de binnenunit verantwoordelijk voor de regulering van de binnentemperatuur.

Hoewel het mogelijk is om een aircosysteem met één buitenunit en één binnenunit te installeren, wat ook wel een enkel-split systeem genoemd wordt, kunnen er ook meerdere binnenunits aan één buitenunit gekoppeld worden.
Dit multi-split systeem heeft als groot voordeel dat er ruimte bespaard wordt door te besparen op buitenunits. Bovendien vereist een multi-split systeem minder onderhoud.
Tegelijkertijd moet er rekening gehouden worden met de plaatsing van de benodigde leidingen, wat niet overal mogelijk is. Als je keuze is gevallen voor ofwel het enkel-split ofwel het multi-split systeem, dan leveren wij de airco inclusief het standaard montagemateriaal. Op die manier kun jij de airco makkelijk zelf installeren!

Vind de beste airco voor jouw woning

Zoals gezegd zijn er verschillende modellen waarin airco’s aangeboden worden. Eén van de meest bekende soorten airco’s is het wandmodel, dat ideaal is voor het creëren van het optimale klimaat in een ruimte van beperkte omvang.
Een plafondmodel is daarentegen geschikt voor het verkoelen of verwarmen van grotere, hoge of lange ruimtes, doordat de koude lucht zich goed kan verspreiden.
Wil je de radiatoren vervangen voor een airco of kun je om een andere reden de airco beter laag op de muur of op de grond bevestigen, dan raden we een vloermodel aan. Verder is het mogelijk bij Coolekamer om een airco te integreren in het plafond van een ruimte, wat vaak het geval is in restaurants of winkels. Dit model wordt een cassettemodel genoemd en wordt net als de andere modellen inclusief montage geleverd.
Wil je graag weten hoeveel capaciteit je nodig hebt om de beoogde ruimte te verkoelen of verwarmen? Maak dan gebruik van onze capaciteiten calculator.

Prijzen airco inclusief montage

Als je airconditioning voor jouw woning of bedrijfspand in Den Haag bij Coolekamer aanschaft, ontvang je in de meeste gevallen ook montagemateriaal om de airco zelf te kunnen installeren. Dit geldt voor complete enkel-split en multi-split systemen.
Belangrijk bij het installeren van de airco is dat je voldoende materiaal hebt om de airco te kunnen plaatsen. Zo kan het zijn dat de koelleiding of het snoer voor de voeding op maat gemaakt moeten worden of dat er een muurbeugel meegeleverd moet worden om de buitenunit aan de muur of gevel te monteren.
Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij alle benodigde materialen in huis hebt om je airco eigenhandig te kunnen installeren. Door gebruik te maken van onze airco service is het tevens mogelijk om de airco door onze monteurs te laten plaatsen, zodat je verzekerd bent van professionele montage.

Onderhoudscontract voor jouw airco

Het goed onderhouden van je airco is cruciaal om langdurig en probleemloos gebruik te kunnen maken van je airco. Coolekamer biedt twee verschillende onderhoudscontracten aan: één voor enkel-split en één voor multi-split systemen. Met een onderhoudscontract verleng je de garantieperiode van jouw airco met twee jaar en geniet je van een gratis jaarlijkse onderhoudsbeurt. Het onderhoudscontract voor jouw airco is daarmee een voordelige manier om de staat van jouw airco naar een hoger plan te tillen en zo langdurig te kunnen genieten van je airco.

De airco service provider van Den Haag

Om lang en op een gezonde manier te kunnen genieten van jouw airco is airco onderhoud dus van groot belang.
Naast een onderhoudscontract bieden wij een airco service aan. Hiermee ben je verzekerd van een gereinigde lekbak, verdamper en filters, maar ook controleren we de werking en instellingen van het systeem, het koudemiddel en de isolatie rond de koelleidingen.

Verder meten we jouw stroomverbruik om advies te kunnen geven over eventuele besparing en doen we een technische inspectie van de buitenunit. Een buitengewoon belangrijk voordeel van deze service- en onderhoudsbeurt is het feit dat jouw airco zich weer in optimale staat bevindt en jij inzicht krijgt in de staat van jouw airco.
Bovendien krijg je bij ons korting op service- en onderhoudskosten én krijg je voorrang bij storingen!

Direct contact met airco specialist uit Den Haag

Een airco kopen voor jouw woning of bedrijfspand in Den Haag is een slimme keuze, maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Misschien wil je meer weten over de manier waarop wij een airco installeren of ontvang je graag meer informatie over de verschillende soorten aircomodellen. Geen vraag is ons te gek en wij denken graag met je mee in de mogelijkheden.
Wil je graag contact met ons opnemen? Vul dan ons contactformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 088 730 1000. Wij helpen je verder!

Winkelwagen
Scroll naar boven