Airco kopen Dordrecht:

Coolekamer airco specialist

Wil je een airco laten plaatsen in Dordrecht? Coolekamer is dé airco specialist en installateur waar je terecht kunt voor een topkwaliteit airco installatie, inclusief montage! Wij zijn een allround installatiebedrijf en beschikken over een groot assortiment van verschillende A-merken en eigen monteurs. Ook voor service en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Gezond binnenklimaat met een split airco

Voor wie een allround airco zoekt, is een split airco de beste optie voor een comfortabel binnenklimaat. Dit type airconditioning kan behalve koelen ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Zo geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. De voordelen van split airco’s op een rijtje:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Airco kopen in Dordrecht inclusief montage

Een split airco kopen in Dordrecht is een fluitje van een cent. In de webshop van Coolekamer vind je een ruim assortiment airco’s en benodigdheden van verschillende A-merken. De prijzen van onze airco’s zijn inclusief standaard montage. Dit houdt in dat montagekosten en de afwerking bij de prijs zijn inbegrepen.

De juiste airco selecteren

Een airco selecteren kun je eenvoudig zelf met de capaciteitscalculator op onze website. Vul de gegevens in en vind zelf de benodigde capaciteit van je airconditioning. Nadat je de juiste capaciteit hebt bepaald, is het tijd om het juiste type airco te selecteren. Wil je graag hulp bij het selecteren van de juiste airco voor jouw huis of werkplek? Airco specialist Coolekamer in Dordrecht is je graag van dienst met advies.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Installatie, service en onderhoud

Wanneer je een airco inclusief montage koopt bij Coolekamer wordt deze geplaatst door een ervaren airco installateur. Na installatie geeft de monteur een korte uitleg over de werking van het apparaat. Om in optimale conditie te blijven heeft een airco natuurlijk ook onderhoud nodig. Hiervoor bieden wij onderhoudscontracten aan waarmee je voorrang hebt bij storingen en recht hebt op verlengde garantie indien het systeem door ons is geplaatst.

De voordelen van airco specialist Coolekamer

Airco specialist Coolekamer in Dordrecht heeft alles in huis om jouw huis of werkplek het hele jaar door van een prettig binnenklimaat te voorzien. Wanneer je een airco inclusief montage bij ons aanschaft ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Direct contact met airco specialist Coolekamer

Ben je op zoek naar een airco inclusief montage in Dordrecht? Dan ben je bij airco specialist Coolekamer aan het juiste adres.
Pak voor meer informatie of een gratis offerte de telefoon en bel 088 730 1000. Je kunt ook mailen naar contact@coolekamer.nl of het contactformulier op de website gebruiken.

Winkelwagen
Scroll naar boven