AIRCO KOPEN INCLUSIEF MONTAGE

Nu 1.495

Ontdek Coolekamer voor comfort, kwaliteit en vakmanschap.


De ideale AIRCO inclusief montage

Thuiskomen in een koele kamer met frisse lucht is heel wat waard tijdens een hete zomer. Bij airco specialist Coolekamer vind je de juiste airco voor jouw woning of werkruimte. Door een groot aanbod aan A-merken is er voor diverse ruimtes een passend airco model te vinden. Ook kom je niet voor onverwachte kosten te staan bij het aanschaffen van een airco, aangezien al onze prijzen inclusief standaard montage zijn. Benieuwd naar wat Coolekamer nog meer te bieden heeft of heb je advies nodig? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

coolekamer Mitsubishi airco set

Mitsubishi Heavy SRK 20ZS-W

€ 1.495 excl. btw – inclusief standaard montage 

Voor ruimtes tot 50m3 koelen
Model binnendeel
SRK-20ZS-W
Model buitendeel
SRC-20ZS-W
Gegevens bij koelen
Koelcapaciteit (kW)
2,0 (1,0~2,8)
S.E.E.R./Energielabel
7,8
Gegevens bij verwarmen
Verwarmingscapaciteit (kW)
2,7 (0,9~4,2)
S.C.O.P./Energielabel
4,6

Welke AIRCO voor jouw woning?

Voor iedere woon-en werkruimte is er bij de airco specialist Coolekamer een passende airco te vinden. Door je goed te oriënteren en laten informeren over de keuzemogelijkheden die er zijn, weet je zeker dat je de juiste airco koopt. Gebaseerd op de gewenste capaciteit, functie en model kun je een airco kiezen. We raden je aan om eerst de capaciteit te berekenen, dat eenvoudig kan met onze capaciteit calculator. Nadat gedaan te hebben kun je een weloverwogen keuze maken uit diverse soorten airco’s of vul vrijblijvend ons offerteformulier in.

OFFERTE aanvragen

AIRCO modellen op een rijtje

Vloermodel: wordt laag aan de muur geplaatst en is geschikt voor zowel woon-als werkomgevingen. Dit model kan ook een radiator vervangen.
Wandmodel: dit model wordt hoog aan de muur geplaatst en is geschikt voor een gemiddeld grote ruimte als een woonkamer, slaapkamer en klein bedrijfspand.
Plafondmodel: zoals de naam doet vermoeden wordt dit model geplaatst aan het plafond. Blaast koele lucht uit over de gehele ruimte en is geschikt voor hoge en lange ruimtes.
Cassettemodel: Dit is een populair model voor restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimten.

Prijzen van onze airconditioners

Wie een airconditioning wilt laten plaatsen voor een goede prijs, kan bij Coolekamer terecht. Met een breed assortiment aan topmerken weet je zeker dat je goede kwaliteit koopt. Afhankelijk van de omvang van de ruimte, de capaciteit die je graag wilt en het model dat je kiest, wordt de prijs bepaald. Door bij ons een offerte aan te vragen berekenen wij voor jou de totaalprijs. Verder zijn de prijzen van airco’s op onze website – tenzij anders vermeld of afgesproken – inclusief standaard montage en afwerking.

Service en onderhoud airco

Wij adviseren al onze klanten bij Coolekamer om een jaarlijks servicebeurt in te plannen: zo blijft je airco goed functioneren en gaat langer mee. Ook is het zo dat een goed onderhouden en schone airco minder energie verbruikt. Bij het airco service en onderhoud moment wordt de hele airco gecontroleerd en worden bijvoorbeeld de filters schoongemaakt. Ook vindt er een technische inspectie van de buitenunit plaats en een meting van het stroomverbruik om onnodige kosten te besparen.

Jaarlijks onderhoud kun je nog gemakkelijker inplannen met een airco onderhoudscontract. Naast korting op onderhouds- en servicekosten profiteer je dan ook van garantieverlenging op alle door ons geplaatste systemen.

Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor een Coolekamer airco?

Dat Coolekamer de partner is voor jou, blijkt uit allerlei punten. Zo hebben wij een grote keuze aan merken zodat er voor elk bedrijfspand of woning een passende airco gevonden kan worden. Bij Coolekamer helpen we je graag de juiste keuze te maken door middel van een op maat gemaakte offerte. Verder hebben wij vakkundige installateurs in dienst die binnen twee weken bij jou langskomen om de airco te monteren. Je hoeft dus niet lang te wachten of een kwalitatieve airconditioning te laten plaatsen.

Hoe neem ik contact op met Coolekamer?

Bij Coolekamer vinden wij het belangrijk om onze klanten snel en gepast te helpen. Je kan makkelijk contact met ons vrijblijvend opnemen door ons te bereiken op het nummer 088 730 1000 of door te mailen naar contact@coolekamer.nl. Zo kan je ook eenvoudig een offerte aanvragen waarin gepast advies wordt gegeven voor het kiezen van een airconditioning.

Welke aandachtspunten zijn er bij het plaatsen van een airco?

Overweeg je om een airco te laten plaatsen in je huis of bedrijfspand? Dan is het voor onze installateurs handig om bijvoorbeeld rekening te houden met de hoogte van de ruimte, de doorvoer naar buiten en de condensafvoer. Door advies op maat te vragen met een offerte van Coolekamer, kunnen wij rekening houden met deze factoren bij de plaatsing van jouw airconditioning. 

Winkelwagen
Scroll naar boven