Airco specialist Nieuwegein:

One-stop-shop

Wil je een airco kopen voor je woning of kantoor in Nieuwegein? Neem dan contact op met Coolekamer, dé one-stop-shop op het gebied van airconditioning. Op onze website vind je een ruim assortiment aan A-merken, met prijzen inclusief montage en afwerking. Daarnaast beschikken wij over eigen monteurs die ook beschikbaar zijn voor service en onderhoud. Wij reageren snel: bel ons en maak binnen 2 weken een montage afspraak in Nieuwegein!

Split airco: meer dan koelen alleen

Een comfortabel binnenklimaat is meer dan alleen het regelen van de temperatuur. Ook de luchtvochtigheid speelt een belangrijke rol in wat wij als comfortabel ervaren. De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40-60%. Niet te droog en niet te vochtig. Een split airco kan behalve koelen ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. De kenmerken van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig
coolekamer Mitsubishi airco set

Welke airco moet je hebben?

De juiste airco voor jouw situatie, vind je op basis van de benodigde capaciteit en de functie van de ruimte. Onze experts weten precies welke airco jij nodig hebt om het hele jaar door te kunnen genieten van een gezond binnenklimaat.

Coolekamer onderhoudscontract in Nieuwegein

Met een jaarlijkse servicebeurt gaat je airco langer mee en blijft het stroomgebruik laag. Wij beschikken over een eigen team van servicemonteurs, die zorgen voor een optimale werking van je airco. Wie zijn airco jaarlijks wil laten nakijken en onderhouden, is het voordeligst uit door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Je krijgt dan korting op onderhouds- en servicekosten. Ook krijg je voorrang bij storingen en heb je recht op langere garantie van onze eigen systemen.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Airco laten plaatsen in Nieuwegein

Wie een airco wil kopen inclusief montage in Nieuwegein, is bij Coolekamer aan het juiste adres. Wij zijn de one-stop-shop voor de aanschaf, montage, onderhoud en reparatie van je airco. Neem contact op voor een gratis offerte en profiteer van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Direct contact met airco specialist Coolekamer

Voor contact met dé airco specialist van Nieuwegein neem je contact op met Coolekamer. Direct bestellen, meer informatie of een gratis offerte? Wij staan voor je klaar! Bel naar 088 730 1000, stuur een mail naar contact@coolekamer.nl of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Winkelwagen
Scroll naar boven