Airco kopen Numansdorp:

Airco inclusief montage

Wie graag airconditioning wil in Numansdorp kan terecht bij airco specialist Coolekamer. Bij ons vind je alles op het gebied van airconditioning. Voor zowel de aankoop, installatie, service en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt bij ons de keuze uit diverse A-merken en deze worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Onze experts helpen je graag om de meest geschikte airco te vinden voor jouw woning, kantoor of praktijkruimte. Een montage afspraak in Numansdorp is al binnen 2 weken gemaakt!

Comfortabel wonen met split airco

Om het hele jaar door te kunnen genieten van een comfortabel binnenklimaat, is er meer nodig dan enkel een koude luchtstroom. Een split airco kan naast koelen ook ontvochtigen, ventileren en verwarmen. Naast de temperatuur speelt namelijk ook de luchtvochtigheid een grote rol in wat wij als een prettig ervaren. Met de juiste luchtvochtigheid kan een temperatuur die eerst als ‘warm’ werd ervaren opeens wel prettig zijn. In plaats van bij een temperatuur van 23 graden meteen de thermostaat lager te draaien, kun je er dus ook voor kiezen om alleen te ontvochtigen. De overige kenmerken van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Wij vinden jouw ideale airco

Welke airco model geschikt is voor jouw situatie is afhankelijk van de vorm, grootte en functie van de ruimte. Onze experts helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.
coolekamer wandmodel kopen
Coolekamer airco montage en onderhoud

Jaarlijks onderhoud in Numansdorp

Een airco heeft onderhoud nodig. Daarom raden wij altijd aan om bij de aanschaf van een airco direct een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Dit is voordeliger en je hebt dan langer recht op garantie. Periodiek onderhoud verdient zich altijd terug doordat jouw airco langer meegaat en minder stroom verbruikt. Ook krijg je voorrang bij storingen en ontvang je een technische rapportage.

Airco installateur Numansdorp

Voor een airco specialist in Numansdorp moet je bij Coolekamer zijn. Je profiteert dan van de volgende pluspunten:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Airco laten plaatsen Numansdorp?
Bel ons!

Voor een airco inclusief montage in Numansdorp neem je contact op met Coolekamer. Hiervoor bereik je ons op 088 730 1000, kun je mailen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen met het contactformulier op deze website.

Winkelwagen
Scroll naar boven