Airco kopen in Papendrecht:

Airco inclusief montage

Op zoek naar een airco installateur in Papendrecht? Met een split airco van Coolekamer in je woning, kantoor of praktijkruimte blijft het binnenklimaat ideaal. Wij zijn dé airco specialist in de regio en werken met A-merken. Daarnaast beschikken wij over ervaren eigen monteurs en kun je ook bij ons terecht voor storingen en periodiek onderhoud. Een montage afspraak heb je bij ons al binnen 2 weken.

Split airco

Een split airco bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits verbonden door een koelleiding. Naast koelen kan dit type airco ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een prettige temperatuur in huis of op je werkplek. De kenmerken van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Airco inclusief montage in Papendrecht

Een airco kopen in Papendrecht kun je eenvoudig zelf. Coolekamer beschikt over een ruim assortiment aan airco’s en benodigdheden van verschillende A-merken. Deze zijn te vinden in onze webshop. De prijzen zijn, tenzij anders vermeld, inclusief montage en afwerking.

Meest geschikte airco

Een geschikte airco in Papendrecht vind je in de webshop van Coolekamer. Het benodigde vermogen kun je eenvoudig zelf berekenen met behulp van onze capaciteitscalculator. Natuurlijk staan de experts van Coolekamer altijd tot je beschikking om je te assisteren bij het vinden van de meest geschikte airco unit.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Installatie, service en onderhoud

Wanneer je in Papendrecht airconditioning aanschaft van airco specialist Coolekamer, dan zijn het onze eigen ervaren monteurs die je airco komen plaatsen. Na installatie ontvang je een korte demonstratie van je nieuwe airco. Om deze in topconditie te houden is periodiek onderhoud nodig. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de service en onderhoudscontracten van Coolekamer.

Pluspunten van airco specialist Coolekamer

Om je huis of werkplek het hele jaar door van een prettig binnenklimaat te voorzien ben je bij Coolekamer aan het juiste adres. Wanneer je door ons een airco laat plaatsen, ben je verzekerd van de volgende pluspunten:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Direct contact met airco specialist Coolekamer in Papendrecht

Airconditioning nodig in Papendrecht? Airco specialist Coolekamer beschikt over een ruim assortiment aan A-merken en eigen monteurs. Pak voor meer informatie of een gratis offerte de telefoon en bel 088 730 1000. Je kunt ook mailen naar contact@coolekamer.nl of online een offerte aanvragen via het contactformulier op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven