Airco kopen in Schiedam inclusief montage?

Met airco’s van Coolekamer geniet je geheel verzorgd van een gekoeld huis!

Een aangename temperatuur in huis of op het werk maakt het fijn om thuis of op kantoor te zijn. Met een airco van Coolekamer kun jij een aangenaam woon- of werkklimaat creëren en geniet je van het comfort dat onze airco’s bieden. Ben je benieuwd naar de modellen die wij aanbieden of wil je meer weten over de montage? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Welk model airo is voor jou ideaal?

De airco’s van Coolekamer zijn onderverdeeld in vier categorieën gebaseerd op de capaciteit van de airco. De soorten airco’s zijn het wand-, vloer-, plafond- en cassettemodel, elk met hun eigen voor- en nadelen.
Het wandmodel is een veelvoorkomend aircomodel, omdat het geschikt is voor het verkoelen en verwarmen van kleine ruimtes, zoals een serverruimte of slaapkamer.
Het plafondmodel heeft daarentegen een grotere capaciteit, waardoor je het vaak tegen zal komen in hoge, lange of anderszins grote ruimtes. Niet altijd is het echter mogelijk om een airco aan een wand of plafond te bevestigen en dan biedt een vloermodel uitkomsten.

Het vloermodel kan bovendien een radiator vervangen, gezien het feit dat onze airco’s zowel kunnen verkoelen als verwarmen. Wil je de airco echter liever helemaal niet zien in de ruimte die verkoeld of verwarmd moet worden? Voornamelijk in restaurants en winkels komt het cassettemodel voor, wat een model is dat geïntegreerd kan worden in plafonds.

Om erachter te komen hoeveel capaciteit jouw airco moet hebben, kun je gebruikmaken van onze capaciteiten calculator.

Prijzen airco inclusief montage

Als je een airco gaat kopen voor jouw woning of bedrijfspand in Schiedam, dan is de prijs van de airco inclusief het standaard montagemateriaal om jouw airco te kunnen bevestigen. Het bevestigen van een airco vraagt echter om maatwerk en niet altijd is het dan mogelijk om de airco met het meegeleverde montagemateriaal te kunnen bevestigen op de beoogde plek.
Het is daarom belangrijk om bijvoorbeeld rekening te houden met zaken als een muurbeugel of de maten van de koelleiding of het snoer voor de voeding. Als deze op maat gemaakt moeten worden of meegeleverd moeten worden, dan denken we hier graag over mee en kijken we wat er mogelijk is.

De voordelen van een onderhoudscontract

Zodra jouw airconditioning in Schiedam geïnstalleerd is, kun je gaan genieten van jouw airco. Desondanks is het belangrijk om jouw airco regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt, wat mogelijk is met ons onderhoudscontract voor airco.
Dit onderhoudscontract houdt in dat je twee jaar langer garantie hebt op jouw airco en een beroep kunt doen op onze jaarlijkse onderhoudsbeurt.
Ons airco onderhoud betreft onder meer het reinigen van de filters en lekbak en het controleren van de werking en instellingen van het systeem.
Op die manier ben je verzekerd van een langdurig goedwerkende airco en verleng je jouw garantietermijn met een aanzienlijke periode.

Waarom zou je kiezen voor een airco van Coolekamer.nl?

Bij Coolekamer kies je voor een airco van kwaliteit en heb je keuze uit verschillende modellen. Hieruit volgt logischerwijs dat er altijd een airco is die aansluit bij de eigenschappen van de ruimte die jij wil verwarmen of verkoelen.
Naast ons ruime aanbod aan aircomodellen met een uiteenlopende capaciteit kun je gebruik maken van onze airco service.

Onze airco service omvat een uitgebreide onderhoudsbeurt met controle en reiniging van het systeem, maar ook geniet je van korting, voorrang bij storingen en garantieverlening. Heb je bovendien andere onderdelen nodig dan de materialen die standaard meegeleverd worden voor de montage van jouw airco? Dan denken we graag met je mee en helpen we je met het verkrijgen van de onderdelen!

Direct contact met airco specialist uit Schiedam

Het kiezen van een airco voor de verwarming en verkoeling van jouw beoogde ruimte kan een lastige keuze zijn. Heb je daarom vragen aan onze specialisten of wil je meer weten over het kopen van airco in Schiedam?
Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen, een mail te sturen naar info@coolekamer.nl of ons te bellen op 088 730 1000. Wij helpen je graag verder.

Winkelwagen
Scroll naar boven