Airco kopen Spijkenisse:

Airco inclusief montage

Wil jij een airco laten plaatsen door een specialist in Spijkenisse? Neem dan contact op met airco installateur Coolekamer. Je geniet dan ongeacht de buitentemperatuur van een comfortabel klimaat in je woon- of werkruimte. En niet alleen in de zomer! Want wist je dat een airco behalve koelen, ook kan verwarmen, ontvochtigen en ventileren? Zo geniet je het hele jaar door van een gezond binnenklimaat. Bel ons, en wij voorzien jou binnen 2 weken van een montage afspraak in Spijkenisse.

Zo selecteer je de juiste airco

In onze webshop vind je airco’s in alle soorten en maten. Maar hoe weet je nu welk systeem geschikt is voor jouw woning of werkplek? Een belangrijke factor is de capaciteit. Wij hebben hiervoor een handige capaciteitscalculator op onze website geplaatst. Hiermee bereken je eenvoudig het benodigde vermogen. Verder dien je rekening te houden met de functie en indeling van de ruimte. We onderscheiden hierbij modellen voor de vloer, wand en plafond. Ook zijn er cassettes voor integratie in verlaagde plafonds. Meer informatie vind je op de website. Maar natuurlijk staan ook onze experts klaar om je van advies te voorzien. Zo vind je altijd de ideale airco in Spijkenisse.

Kosten montage en afwerking

Wanneer je een geschikte airco hebt geselecteerd, kijk je natuurlijk ook naar de prijs. Nagenoeg alle airco’s in ons assortiment hebben het label ‘standaard montage’. Dit houdt in dat installatie en afwerking van je airco bij de prijs inzitten bij standaardsituaties. Voor meerwerk rekenen wij een toeslag.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Onderhoudscontract

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat je airco optimaal blijft presteren. Dit verzekert je van lager energieverbruik en een langere levensduur. Woon je in de regio Spijkenisse? Dan kun je een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Onze ervaren monteurs houden je airconditioning dan in topvorm. Daarnaast profiteer je dan ook van de volgende voordelen:

  • Melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Voorrang bij storingen
  • Korting op service- en onderhoudskosten
  • Technische rapportage van de staat van het systeem
  • Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst

Redenen om ons te bellen

Ben je op zoek naar een gerenommeerde airco installateur in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op en profiteer van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contactgegevens airco installateur Spijkenisse

Op zoek naar een airco installateur in Spijkenisse met een mooi assortiment aan A-merken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie of een gratis offerte kun je ons bellen op 088 730 1000, mailen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen via het contactformulier.

Winkelwagen
Scroll naar boven