Airco (laten) installeren door Coolekamer

Wie een airco wil laten installeren is bij Coolekamer aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment aan A-merken en hebben ervaren monteurs in dienst die jouw nieuwe airco vakkundig installeren. Een montage afspraak is doorgaans binnen 2 weken geregeld.

Prijzen inclusief montage en afwerking

De prijzen van airco’s op onze website zijn – tenzij anders vermeld of afgesproken – inclusief montage en afwerking. Voor het installeren van een airco zijn installatiematerialen nodig. Wanneer je een compleet single-split of multi-split systeem aanschaft, zitten ook deze bij de prijs inbegrepen.
coolekamer Mitsubishi airco set

Bediening via de app

Wanneer je airco laat installeren is het handig om te weten dat een aantal modellen die wij aanbieden beschikken over een WIFI-module waardoor het mogelijk is om de unit aan je smartphone te koppelen met een app. Je kunt dan eenvoudig de temperatuurschema’s instellen of wijzigen. Heb je een model op het oog zonder WIFI-module? Dan kun je dit alsnog toevoegen met een WIFI adapter te vinden in onze webshop. De installatie is prima zelf te doen, maar het is ook mogelijk dit voor een meerprijs door een monteur te laten doen.

Airco installeren: de aandachtspunten

Wanneer je een airco wilt (laten) installeren dient rekening gehouden te worden met de volgende punten:
  • (Standaard) koelleiding
  • Wel of geen muurbeugel
  • Afwerking
  • Elektra
  • Doorvoer naar buiten
  • Condensafvoer
  • Hoogte van de ruimte

Airco laten installeren ter vervanging

Beschik je al over airconditioning en wil je ter vervanging graag een nieuwe airco laten installeren? Vermeld dit dan dan bij je aanvraag dan kunnen wij je een accurate offerte voorzien. Vaak kan er namelijk materiaal worden hergebruikt. Ook kunnen er bij demontage en afvoer van de oude unit de gassen CFK en HCFK vrijkomen. Dit kan beter worden overgelaten aan een ervaren vakman. Zo wordt onnodige schade aan gezondheid en het milieu voorkomen.

Contact met Coolekamer

Coolekamer beschikt over een groot assortiment aan A-merken en verzorgt ook service en onderhoud. Neem voor meer informatie of een gratis offerte contact met ons op. Je kunt ons bellen op 088 730 1000, mailen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen via het contactformulier op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven