Airco in Maassluis inclusief montage?

Met airco’s van Coolekamer geniet je geheel verzorgd van een gekoeld huis!

Op zoek naar een nieuwe airco die niet alleen verkoelt, maar ook verwarmt én ventileert? Airco’s van Coolekamer zijn geschikt voor allerlei ruimtes en beschikbaar in diverse modellen. Op die manier is er altijd wel een airco die past bij de ruimte waarvoor jij de airco wil gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze modellen of meer informatie te ontvangen over het montagemateriaal!

Vind jouw ideale airconditioning systeem

Airco’s bestaan uit twee onderdelen, te weten een binnenunit en een buitenunit.
De buitenunit verkoelt of verwarmt buitenlucht, waarna het via een leidingensysteem naar de binnenunit vervoerd wordt. Dit systeem wordt ook wel een enkel-split systeem genoemd.
Wil je meerdere binnenunits aansluiten op de buitenunit, bijvoorbeeld om met één buitenunit meerdere ruimtes te kunnen verwarmen en verkoelen? Dan is er sprake van een multi-split systeem. Multi-split systemen zijn aantrekkelijk, omdat ze minder airco onderhoud in Maassluis vereisen en minder ruimte innemen dan enkel-split systemen. Er hoeven tenslotte minder buitenunits geplaatst te worden.

Desondanks is het niet altijd mogelijk om een multi-split systeem te laten installeren, omdat de leidingen door het huis heen moeten om de binnenunits op de gewenste buitenunit aan te sluiten. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden in jouw huis, kun je de keuze laten vallen voor een enkel-split dan wel multi-split systeem.

Prijzen van onze airco’s

De prijzen van onze airco’s zijn afhankelijk van het model dat je kiest.
Naast de keuze uit enkel-split en multi-split systemen is het namelijk belangrijk om in acht te nemen hoeveel capaciteit jouw airco nodig heeft. Dit kun je berekenen met onze capaciteiten calculator.
Voor grote, lange of hoge ruimtes is het plafondmodel bijvoorbeeld uitermate geschikt, omdat deze de koude of warme lucht evenredig kan verspreiden over een ruimte.
Voor kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer of serverruimte, is een wandmodel daarentegen ideaal.
Zijn er geen mogelijkheden om de airco aan het plafond of de muur te bevestigen, maar wil je wel graag genieten van airconditioning in Maassluis? Kies dan voor een vloermodel dat kan fungeren als alternatief voor de radiator. Wil je liever een model dat geïntegreerd wordt in het plafond, dan bestaan er cassettemodellen. Deze komen vaak voor in winkels en restaurants, waarbij het haast niet zichtbaar is dat er een airco gemonteerd is in het plafond.
Kortom, er zijn verschillende soorten airco’s en elk model kent een eigen prijskaartje. Laat de prijs dan ook niet in de eerste plaats leidend zijn, maar bepaal eerst welk model airco geschikt is voor jouw ruimte.

De voordelen van een onderhoudscontract

Langdurig gebruik maken van jouw airco in Maassluis vraagt om grondig en regelmatig onderhoud van jouw airco. Coolekamer biedt daarom twee onderhoudscontracten aan, afhankelijk van een enkel-split of multi-split systeem, zodat je probleemloos gebruik kunt blijven maken van jouw airco in Maassluis op de lange termijn.
Met het onderhoudscontract wordt de garantietermijn van jouw airco met twee jaar verlengd en komen wij jaarlijks gratis langs om jouw airco te voorzien van een onderhoudsbeurt.
Daarmee bespaar je onderhoudskosten in de toekomst en voorkom je dat je met verloop van tijd een nieuwe airco aan moet schaffen vanwege onomkeerbare gebreken.

Waarom je voor de airco service van Coolekamer.nl moet gaan

Een onderhoudscontract voor je airco verlengt de levensduur van jouw airco, maar dat hoeft kan niet voorkomen dat er plotseling toch iets aan de hand kan zijn met jouw airco.
De airco service voor Maassluis van Coolekamer heeft echter niet alleen betrekking op het verhelpen van problemen en het repareren van airco’s; ook controleren wij allerlei zaken om te voorkomen dat jouw airco gaat tegensputteren. Zo reinigen wij de lekbak, filters en verdamper en controleren wij de instellingen van het aircosysteem, de isolatie rondom de koelleidingen en het koudemiddel. Daarbij komt dat je korting krijgt op de service- en onderhoudskosten.

Meer weten over onze airco service? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, want wij vertellen je graag meer!

Direct contact met airco installateur uit Maassluis

Ben je op zoek naar een betrouwbare, professionele airco installateur in Maassluis? Dan ben je bij Coolekamer aan het juiste adres. Wij leveren aico inclusief montage, zodat jij voorzien bent van de benodigde materialen om zelf je airco te installeren. Voor wie liever het werk uit handen geeft of niet bekend is met het installeren van een airco, bieden wij echter ook een airco service aan. Niet alleen leveren en installeren wij airco’s in Maassluis, maar ook voor een installatie van een airco in Rotterdam en omstreken schieten wij graag te hulp. Heb je een vraag over de verschillende airco modellen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met ons experts. Wij denken graag met je mee!

Winkelwagen
Scroll naar boven