Airco installatie in Moerdijk:

5 Jaar garantie

Op zoek naar airconditioning in Moerdijk? Airco specialist Coolekamer kan je helpen. Wij zorgen ervoor dat het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven is in je huis, kantoor of praktijkruimte. Wij beschikken over een ruim assortiment aan airco’s en benodigdheden en zorgen voor een vlekkeloze installatie. De kosten van installatie en afwerking zitten bij ons standaard bij de prijs van een airco inbegrepen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor service en onderhoud. Zo vind je alles wat je nodig hebt op één adres! Wil je meer informatie over het laten plaatsen van een airco in Moerdijk of een gratis offerte? Neem dan contact met ons op!

Genieten van een gezond binnenklimaat

Een gezond en comfortabel binnenklimaat creëer je met een split airco. Dit type airconditioning kan zowel koelen, verwarmen, ventileren als ontvochtigen. Zo heb je een perfecte controle over het binnenklimaat van bijvoorbeeld jouw slaapkamer of praktijkruimte. Kenmerken van een split airco:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

De juiste airco vinden

Onze experts helpen je de airco te vinden die aansluit op jouw wensen. Op basis van de vorm, afmetingen en functie van de ruimte selecteren zij een geschikt type met de juiste capaciteit. Zelf uitzoeken mag natuurlijk ook. Je kunt hierbij gebruik maken van de capaciteitscalculator en productinformatie op onze website.

Onderhoud en reparatie in Moerdijk

Om verzekerd te zijn van een optimaal werkende airco dient deze goed te worden onderhouden. Je profiteert dan van een langere levensduur en een lager energiegebruik, waardoor zowel je portemonnee als het milieu worden gespaard. Coolekamer heeft een eigen team van ervaren (service)monteurs tot zijn beschikking. Zij zijn op oproepbasis beschikbaar voor service en onderhoud. Maar het is ook mogelijk hier een onderhoudscontract voor af te sluiten. Naast de zekerheid van een schoon en hygiënisch systeem, profiteer je dan ook van extra voordelen zoals: korting op service en onderhoud, extra lange garantie op door ons geïnstalleerde systemen en voorrang bij storingen.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Airco inclusief montage in Moerdijk

Het hele jaar door genieten van een prettig binnenklimaat in Moerdijk, wie wil dat nu niet? Neem contact op met Coolekamer om een airco te kopen en laten plaatsen en maak gebruik van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Airco specialist Moerdijk? Bel ons!

Voor een airco installateur in Moerdijk kun je terecht bij Coolekamer. Voor de aanschaf van een airco, een offerte of extra informatie neem je contact op met onze medewerkers. Bel met: 088 730 1000, mail naar contact@coolekamer.nl of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Winkelwagen
Scroll naar boven