Airco kopen bij Coolekamer:

Voor een gezond binnenklimaat

Airco is ‘s zomers onmisbaar geworden in een woning, kantoor of praktijkruimte. Terwijl de temperaturen buiten stijgen zorgt een airco ervoor dat het binnen lekker koel blijft. Maar een airco doet nog veel meer. Wist je dat een airco naast koelen ook kan verwarmen? Ook zorgt een airco voor ventilatie en wordt de lucht ontvochtigd. Je vindt je ideale airco op de website van Coolekamer!

Split airco's

De meest effectieve airco’s op de markt zijn split airco’s. Dit zijn airco’s met een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Doordat binnen en buiten van elkaar gescheiden zijn, kunnen ramen en deuren gesloten blijven omdat er geen luchtslang naar buiten hoeft, zoals bij een mobiele airco. Hierdoor komt er niet onnodig warme lucht naar binnen toe en hoeft de airco minder hard te werken. Dit bespaart weer energie. De voordelen van een split-airco op een rijtje:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig
coolekamer Mitsubishi airco set

Diverse modellen:
Groot aanbod in onze webshop

Coolekamer heeft een groot assortiment aan split-airco’s en benodigdheden. Wij leveren onze airco’s met standaard montage – tenzij anders vermeld of afgesproken – door een ervaren monteur. Ook is er de optie tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Je bent dan onder andere verzekerd van voorrang bij storingen en krijgt een jaarlijkse melding voor periodiek onderhoud. In onze webshop vind je onder andere de volgende producten:

  • Wand airco’s
  • Vloer airco’s
  • Plafond airco’s
  • Cassette airco’s
  • Accessoires

Eenvoudig zelf de benodigde capaciteit berekenen

Ben je benieuwd welke capaciteit airco je nodig hebt om jouw huis, kantoor of praktijkruimte van een prettig binnenklimaat te voorzien? Dat kun je eenvoudig zelf berekenen met behulp van de handige capaciteitscalculator op onze website. De capaciteit is, naast de afmetingen van de ruimte, ook afhankelijk van de isolatie en de bouw van de ruimte. Dit wordt stap voor stap uitgelegd op onze website.

Hulp bij het selecteren van een airco

Heb je hulp nodig bij het selecteren van de meest geschikte airco voor jouw woning of werkplek? Coolekamer voorziet je graag van advies. Je kunt gebruik maken van onderstaande contactgegevens of chatten met onze online support. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen via de website. Wij reageren snel en vinden altijd de juiste airco voor jou!

Contact met Coolekamer. Gratis offerte!

Om je woning, kantoor of praktijkruimte van een gezond binnenklimaat te voorzien ben je bij Coolekamer aan het juiste adres. Voor het bestellen van een airco of een gratis offerte bel je 088 730 1000, stuur je een mail naar contact@coolekamer.nl of gebruik je het contactformulier op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven