Op zoek naar de perfecte airco in Pijnacker?

Coolekamer levert inclusief montage voor optimaal comfort!


Airco in Pijnacker inclusief montage?

Ben je op zoek naar een airco specialist in de Pijnaker met een groot assortiment? Dan kunnen we jou bij Coolekamer uitstekend van dienst zijn. Met veel ervaring op zak en gespecialiseerde monteurs in dienst installeren wij binnen twee weken al jouw nieuwe airconditioning. Ben je benieuwd naar wat Coolekamer nog meer te bieden heeft aan diensten en assortiment? Lees dan snel verder.

Vind de juiste airco

Bij Coolekamer zijn kwaliteit en betrouwbaarheid twee belangrijke kernwoorden. Daarom hebben wij een ruim aanbod A-merken en geven we je graag passend advies over welke airco geschikt is voor jouw huis of bedrijfspand. Want, hoe bepaal je eigenlijk welke airco past bij jou?
Dit hangt onder meer af van de gewilde capaciteit – die je zelf ook kan berekenen met onze capaciteiten calculator – maar ook de vorm en functie van de ruimte spelen een rol.
Op basis van onze ervaringen kunnen wij je hierin voorzien van advies op maat door middel van een offerte. Nadat wij een offerte hebben gemaakt, lopen wij deze samen door met de klant. Zo weten we zeker dat beide partijen tevreden zijn met de keuze.

Ruim aanbod airconditionings bij Coolekamer

Zoals eerder genoemd hangt het af van de gewilde capaciteit, vorm en functie welke airco bij jou past. Maar uit welke soorten airconditionings kan je allemaal kiezen? Een model dat vaak wordt gekozen door onze klanten is het wandmodel. Het grote voordeel van dit model is dat deze airco hoog aan de wand wordt geïnstalleerd zodat het geen ruimte inneemt. Dit model is geschikt voor kamers van gemiddeld formaat. Voor grotere, lange kamers raden wij de plafondmodellen aan. Deze airco’s worden strak tegen het plafond geplaatst en de koude lucht wordt vervolgens over de hele ruimte goed verspreid.

Naast airco’s die hoog worden geplaatst, verkopen wij ook vloermodellen, ofwel console units genoemd. Deze zijn geschikt voor een woon-en werkomgeving, net als het wandmodel overigens. Wil je graag de airco ook inzetten als verwarming? Dan is het vloermodel de geschiktste keuze. Tot slot bieden wij nog cassettemodellen aan. Deze zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden geïntegreerd in een verlaagd plafond waardoor ze minimaal zichtbaar zijn. Dit type airco wordt vaak geplaatst  in restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimten door onze installateurs in Pijnacker.

Waar kan een airco nog meer bij helpen naast koelen?

Dat airconditionings een ruimte op een fijne, koele temperatuur kunnen brengen is algemeen bekend. Maar airconditionings kunnen je ook nog op andere manieren van dienst zijn. Zo kan een airco ook een ruimte verwarmen op koude dagen. Hoewel het niet een vervanging vormt van de cv-ketel, kan het wel mooi het gat vullen in de periode dat het nog niet koud genoeg is om de verwarming aan te zetten maar je wel een beetje extra warmte kan gebruiken. Verder kan een airco ook de lucht ontvochtigen in een kamer en reinigen door middel van de filterwerking.

Service en onderhoud van je airco

Een airconditioning die een lange tijd meegaat zorgt voor lang plezier. Om dat mogelijk te maken is het verstandig om een jaarlijkse airco service en onderhoud in te calculeren bij Coolekamer in Pijnacker. 
Bij zo een servicebeurt wordt de airco gecontroleerd en schoongemaakt zodat deze weer optimaal kan functioneren. Dit is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. 
Een onderhoudsbeurt kun je makkelijk bij ons inplannen door contact op te nemen met de airco service van Coolekamer in Pijnacker.
Je kunt er ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Daarmee profiteer je van kortingen op onderhouds- en servicekosten en van garantieverlening op al onze geplaatste diensten.
Bovendien krijg je voorrang mocht jouw airco een storing hebben. Kortom, genoeg redenen om een onderhoudscontract af te sluiten.

Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor een Coolekamer airco?

Coolekamer in Pijnacker is de echte specialist in het plaatsen van airconditioning. Met een groot aanbod aan A-merken en vakkundige monteurs in dienst, weet je zeker dat je een airco laat installeren van hoge kwaliteit. Met prijzen inclusief montage en afwerking kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen. 

Kan ik met een app mijn airconditioning besturen?

Je airconditioning besturen vanaf een afstand is tegenwoordig mogelijk door middel van een airco app. Door je airco met de wifi te verbinden, kan je met een app de temperatuur instellen of wijzigen. Bijna alle merken van airconditioning die wij verkopen bij Coolekamer in Pijnacker, hebben een bijhorende app. Het besturen van je airco is nog nooit zo makkelijk geweest!

Winkelwagen
Scroll naar boven