Op zoek naar de ultieme airco-ervaring in Rijswijk?

Ontdek Coolekamer voor comfort, kwaliteit en vakmanschap.


De ideale airco in Rijswijk: inclusief montage?

Niets is fijner dan een koele kamer met frisse lucht. Met een airconditioning van Coolekamer kan deze wens worden vervuld. Door een groot aanbod aan A-merken is er voor diverse ruimtes een passend airco model te vinden. Ook kom je niet voor onverwachte kosten te staan bij het aanschaffen van een airco in Rijswijk, aangezien al onze prijzen inclusief montage zijn. Benieuwd naar wat Coolekamer nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke airco past het best bij jouw woning?

Voor iedere woon-en werkruimte is er bij de airco specialist Coolekamer in Rijswijk een passende airco te vinden. Door je goed te oriënteren en laten informeren over de keuzemogelijkheden die er zijn, weet je zeker dat je de juiste airco koopt.
Afhankelijk van de gewenste capaciteit, vorm en functie kan je een airco kiezen. We raden je aan om eerst de capaciteit te berekenen, dat eenvoudig kan met onze capaciteit calculator. Nadat gedaan te hebben kan je een keuze maken uit verschillende soorten airco’s.

Soorten airco

Vloermodel: deze wordt laag aan de muur geplaatst en is geschikt voor zowel woon-als werkomgevingen. Dit model kan ook een radiator vervangen.
Wandmodel: deze wordt hoog aan de muur geplaatst en is geschikt voor een gemiddeld grote ruimte als een woonkamer, slaapkamer en klein bedrijfspand.
Plafondmodel: deze wordt geplaatst aan het plafond, blaast koele lucht uit over de gehele ruimte en is geschikt voor hoge en lange ruimtes.
Cassettemodel: deze wordt geplaatst bij een verlaagd plafond en blaast koude lucht 360 graden rondom. Dit is een populair model voor restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimten.

Prijzen van onze airconditioners

Wie een airconditioning wilt laten plaatsen in Rijswijk voor een goede prijs, kan bij Coolekamer terecht. Met een breed assortiment aan topmerken weet je zeker dat je goede kwaliteit koopt. Afhankelijk van de omvang van de ruimte, de capaciteit die je graag wilt en het model dat je kiest, wordt de prijs bepaald. Door bij ons een offerte aan te vragen berekenen wij voor jou de totaalprijs. Verder zijn de prijzen van airco’s op onze website – tenzij anders vermeld of afgesproken – inclusief montage en afwerking.

Service en onderhoud airco

Ieder jaar een nieuwe airco aanschaffen in Rijswijk is een dure exercitie. Daarom adviseren wij al onze klanten bij Coolekamer om een jaarlijks servicebeurt in te plannen: zo kan je airco er langer mee vooruit. Ook is het zo dat een goed onderhouden en schone airco minder energie verbruikt. Bij het airco service en onderhoud moment wordt de hele airco gecontroleerd en worden bijvoorbeeld de filters schoongemaakt. Ook vindt er een technische inspectie van de buitenunit plaats en een meting van het stroomverbruik om onnodige kosten te besparen. Zo functioneert de airco weer een stukje beter.
Jaarlijks onderhoud kun je nog gemakkelijker tegenwoordig laten doen met een airco onderhoudscontract. Naast korting op onderhouds- en servicekosten profiteer je dan ook van garantieverlenging op alle door ons geplaatste systemen.
Onze locatie in Rijswijk biedt deze airco service ook aan.

Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor een Coolekamer airco?

Dat Coolekamer de partner is voor jou, blijkt uit allerlei punten. Zo hebben wij een grote keuze aan merken zodat er voor elk bedrijfspand of woning een passende airco gevonden kan worden. Bij Coolekamer helpen we je graag de juiste keuze te maken door middel van een op maat gemaakte offerte. Verder hebben wij vakkundige installateurs in dienst die binnen twee weken bij jou langskomen om de airco te monteren in Rijswijk. Je hoeft dus niet lang te wachten of een kwalitatieve airconditioning te laten plaatsen.

Hoe neem ik contact op met Coolekamer Rijswijk?

Bij Coolekamer vinden wij het belangrijk om onze klanten snel en gepast te helpen. Je kan makkelijk contact met ons vrijblijvend opnemen door ons te bereiken op het nummer 088 730 1000 of door te mailen naar contact@coolekamer.nl. Zo kan je ook eenvoudig een offerte aanvragen waarin gepast advies wordt gegeven voor het kiezen van een airconditioning.

Welke aandachtspunten zijn er bij het plaatsen van een airco?

Overweeg je om een airco te laten plaatsen in je huis of bedrijfspand? Dan is het voor onze installateurs handig om bijvoorbeeld rekening te houden met de hoogte van de ruimte, de doorvoer naar buiten en de condensafvoer. Door advies op maat te vragen met een offerte van Coolekamer, kunnen wij rekening houden met deze factoren bij de plaatsing van jouw airconditioning. 

Winkelwagen
Scroll naar boven