Airco specialist in Leiden inclusief montage?

Met airco’s van Coolekamer heb je altijd de beste temperatuur in huis!

Een koele kamer in de zomer, een warme kamer in de winter en regulatie van de luchtkwaliteit in je huis. Met de aanschaf van een airconditioning bij Coolekamer in Leiden komen al deze dromen uit. Doordat ons gespecialiseerde team in te huren, weet je zeker dat jouw huis of kantoorpand straks een stukje aangenamer wordt gemaakt door ervaren handen.

Zo kies je de airco die bij jou past

Een goed functionerende airco kan de temperatuur in een ruimte regelen en bijdragen aan de luchtkwaliteit van jouw binnenruimte. Genoeg voordelen dus, maar welke opties aan airconditioning heb je eigenlijk allemaal? En hoe zit het met de prijzen van de aankoop en het onderhoud van de airco? De antwoorden op deze vragen zijn allemaal terug te vinden op deze pagina.

Er zijn verschillende soorten airco’s waar je uit kan kiezen bij Coolekamer in Leiden. De meeste airco’s die worden gebruikt zijn wandmodellen: ze worden hoog aan de muur geïnstalleerd en zijn ideaal voor een slaapkamer, woonkamer of een kleine kantoorruimte. Is er niet zoveel plek aan de muur? Dan kan een plafondmodel oplossing bieden. Het voordeel van deze airconditioning is dat deze de lucht goed verdeeld en daardoor zowel geschikt is voor een lage als hoge ruimte.

Wil je graag je airco inzetten als verwarming in de winter, dan is het aan te raden om voor een vloermodel te gaan. Deze kan door Coolekamer geinstaleerd worden in woonruimte, maar ze zijn ook zeker geschikt voor werkomgevingen. Het is wel zo dat hier natuurlijk plek voor moet zijn. Tot slot verkopen wij nog cassettemodellen: deze worden vaak gebruikt in restaurants, winkels en kantoren, en geven een uitblazing 360 graden rondom.

Wat moet ik neerleggen voor een airconditioning?

Bij Coolekamer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij beschikken om die reden over een ruim aanbod aan A-merken. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal zaken. Zo maakt het uit welk model en merk je graag wilt kopen, maar ook je persoonlijke voorkeuren hebben invloed op de totale prijs. Verder speelt het vermogen van de airconditioning nog een rol, deze kan je makkelijk berekenen met de calculator op onze site.

Om een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke kostenplaatje raden we je aan om een offerte aan te vragen. Zo wordt er een gepersonaliseerde schatting voor jou gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent. Verder zijn bijna alle airco’s op onze webshop inclusief standaard montage en afwerking, deze kosten komen dus niet boven op de prijs.

Hoe zit het met onderhoud?

Na de aankoop van je airconditioning in Leiden bij Coolekamer wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je aankoop. Daarom vinden wij het belangrijk bij Coolekamer dat er voldoende onderhoud wordt gepleegd, zodat de airco’s een lang leven meegaan.
Om een airco ‘gezond’ te houden raden wij aan een jaarlijkse checkbeurt in te plannen met een onderhoudscontract. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt verbruikt de airco minder energie en gaat hij ook langer mee.
Met onze airco service geniet jij dus nog langer van je aankoop.

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van een airco van Coolekamer?

Door een breed assortiment aan A-merken die worden geïnstalleerd door vakkundige monteurs, weet je zeker dat je het juiste geld uitgeeft aan een airco. Verder hoef je niet op een lange wachtrij voor het plaatsen van een airconditioning in jouw huis of kantoor: binnen twee weken komen wij bij je langs voor de installatie van je airco in Leiden. Tevens heb je vijf jaar garantie op de installatie en montage.

Wat zijn de pluspunten van een airco in een kamer?

De meeste mensen denken bij een airco alleen aan het creëren van een koele kamer. Toch kan een airco voor meer dingen dienst doen. Zo kan het ook een ruimte verwarmen en is een airconditioning een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld infraroodpanelen of een andere vorm van verwarming. Bovendien hoef je niet lang te wachten voordat de kamer warm wordt in de winter, of kou in de zomer: binnen enkele minuten voel je al het verschil.

Kan ik de airco makkelijk bedienen?

Door simpel je unit met de WIFI te verbinden, kun je vervolgens met de bijpassende app de temperatuurschema’s instellen of wijzigen. Per merk kan het verschillen om welke app het gaat, vaak hebben ze een eigen versie ontwikkeld voor hun airco’s. Op deze manier kun je zelfs vanaf de bank je airco bedienen.

Direct contact met airco specialist uit Leiden

Een airco kopen voor jouw woning of bedrijfspand in Leiden is een slimme keuze, maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Misschien wil je meer weten over de manier waarop wij een airco installeren of ontvang je graag meer informatie over de verschillende soorten aircomodellen. Geen vraag is ons te gek en wij denken graag met je mee in de mogelijkheden.
Wil je graag contact met ons opnemen? Vul dan ons contactformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 088 730 1000. Wij helpen je verder!

Winkelwagen
Scroll naar boven