Airco Oosterhout

Montage afspraak binnen 2 weken

Om een airco te laten plaatsen door een specialist in Oosterhout is Coolekamer je one-stop-adres. Wij beschikken over eigen monteurs en zijn ook beschikbaar voor storingen en periodiek onderhoud. Ontdek ons ruime aanbod op onze website. Onze experts zijn altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning bij het vinden van de ideale airco in Oosterhout.

Gezond binnenklimaat met een split airco

Airconditioning is onmisbaar geworden in de zomer. Een koele luchtstroom houdt je huis kantoor of praktijkruimte op een aangename temperatuur. Maar wist je dat behalve de temperatuur ook de luchtvochtigheid van invloed is op hoe comfortabel een ruimte aanvoelt? Een aantal procenten meer of minder luchtvochtigheid maakt zowel in de zomer als in de winter een wereld van verschil. Omdat een split airco naast koelen ook kan verwarmen, ventileren en ontvochtigen is het mogelijk om het hele jaar door een gezond binnenklimaat te creëren. Andere voordelen van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Vind het juiste model

Welke airco geschikt is om een comfortabel binnenklimaat te creëren is afhankelijk van de afmetingen, functie en indeling van de ruimte. Je kunt zelf een airco uitzoeken met behulp van de capaciteitscalculator en informatie op onze website. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met onze experts, zij voorzien je graag van advies.
coolekamer wandmodel kopen
Coolekamer airco montage en onderhoud

Onderhoudscontract in Oosterhout

Om lang plezier van je airco te hebben dien je deze goed te onderhouden. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten ben je verzekerd van een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarnaast zijn er nog extra voordelen zoals verlengde garantie op de door ons geplaatste systemen. Ook krijg je voorrang bij storingen en korting op de prijs van een onderhoudsbeurt.

Airco kopen Oosterhout

Als je op zoek bent naar een airco installateur in Oosterhout en omgeving vind je alles wat je zoekt bij bij Coolekamer. Zo kun je bij ons terecht voor het kopen, installeren en onderhouden van je airco. Coolekamer is een totaalaanbieder waarbij je kunt rekenen op:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Airco laten plaatsen Oosterhout? Gratis offerte!

Wil je een airco kopen in Oosterhout of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Coolekamer. Je kunt bereikt ons door te bellen naar 088 730 1000 of een mail te sturen naar contact@coolekamer.nl. Ook kun je een offerte aanvragen via het contactformulier op onze website.

Winkelwagen
Scroll naar boven