Airco Oud Beijerland:

Wij werken met A-merken

Woon jij in Oud Beijerland en wil je graag een airco laten plaatsen door dé airco specialist van de regio? Dan vind je bij Coolekamer alles dat je nodig hebt. Wij verkopen, installeren en onderhouden airco’s. Doordat wij werken met A-merken en over ervaren eigen monteurs beschikken, ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Een montage afspraak in Oud Beijerland heb je al binnen 2 weken. Neem hiervoor contact op met onze experts, zij helpen je graag verder.

Comfortabel wonen met split airco

Hoe comfortabel een ruimte aanvoelt is niet alleen afhankelijk van de temperatuur. Ook de luchtvochtigheid speelt een grote rol. Een paar procenten hoger op lager bepaalt of een temperatuur prettig aanvoelt of niet. Doordat een split airco zowel kan koelen, verwarmen, ontvochtigen als ventileren, ben je in staat om het hele jaar door een comfortabel en gezond binnenklimaat te scheppen. De kenmerken van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Hulp bij selectie airco

Een airco selecteren op onze website is prima zelf te doen, maar onze experts staan altijd klaar om je een handje te helpen. Door rekening te houden met de afmetingen, vorm en functie van de ruimte, vinden zij altijd de juiste airco om een gezond binnenklimaat in je huis of werkruimte te realiseren.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Voordelig onderhoudscontract in Oud Beijerland

Een optimaal werkende airco verbruikt minder energie, en heeft een langere levensduur. Dit bereik je door je airco regelmatig te laten onderhouden. Door jaarlijks een onderhoudsmonteur langs te laten komen houd je je airco in topconditie. Wij raden aan om hiervoor een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Dit is voordeliger en verzekert je bovendien van voorrang bij storingen en langere garantie op door ons geïnstalleerde airconditioning.

Airco laten plaatsen Oud Beijerland

Voor een airco inclusief montage in Oud Beijerland kun je terecht bij Coolekamer. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van airconditioning. Naast de aankoop en installatie kun je namelijk ook bij ons terecht voor service en onderhoud. Zo vind je alles wat je nodig hebt op één adres. Dit zijn onze pluspunten:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contact airco installateur Oud Beijerland? Bel ons!

Wie zoekt naar airconditioning in Oud Beijerland gaat natuurlijk naar Coolekamer. Voor meer informatie of een afspraak bereik je ons op het volgende nummer: 088 730 1000. Ook kun je mailen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen met het contactformulier op onze website.

Winkelwagen
Scroll naar boven