Airco installateur in Tilburg:

Alles onder één dak

Snel een airco laten plaatsen in Tilburg? Bij Coolekamer heb je al een montage afspraak binnen 2 weken. Wij bieden keuze uit meerdere A-merken en beschikken over een eigen team van vaardige monteurs. Ook voor service en onderhoud in Tilburg kun je bij ons terecht. Zo vind je alles dat je nodig hebt op het gebied van airconditioning onder één dak!

Altijd een prettig binnenklimaat

Extreem hete zomers of koude in de winters. Een split airco kan het allemaal aan. Doordat deze zowel kan koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren, kun je onder alle omstandigheden een aangenaam binnenklimaat creëren. Kenmerken van een split airco:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Onze experts vinden jouw ideale airco

Onze experts voorzien je graag van advies om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte airco. Door rekening te houden met de inhoud, vorm en functie van de ruimte, vinden zij altijd een airco die aan je verwachtingen voldoet. Neem contact met ons op en vraag om een gratis offerte.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Zo blijft je airco in topconditie!

Een goed onderhouden airco gaat langer mee en verbruikt minder stroom. Coolekamer beschikt over een team van ervaren eigen servicemonteurs die je airco in topconditie kunnen houden. Je kunt jaarlijks een afspraak met ons maken voor het onderhouden van je airco in Tilburg. Makkelijker en voordeliger is het om hiervoor een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Je geniet dan ook nog een aantal extra voordelen waaronder: voorrang bij storingen en garantieverlening bij onze eigen systemen.

Airco inclusief montage in Tilburg

Wie in Tilburg een airco wil kopen gaat natuurlijk naar Coolekamer. Wij zijn de one-stop-shop op het gebied van airconditioning. Bel ons voor een gratis offerte en profiteer van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contactgegevens airco installateur Tilburg

Voor een airco inclusief montage in Tilburg neem je contact op met Coolekamer. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie of een gratis offerte. Bel met: 088 730 1000, stuur een mail naar contact@coolekamer.nl of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Winkelwagen
Scroll naar boven