Airco Specialist Coolekamer:

Montageafspraak binnen 2 weken

Wie op zoek is naar een airco specialist kan terecht bij Coolekamer. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van airconditioning. Airco’s zijn in de zomer onmisbaar geworden voor een gezond binnenklimaat in huis en op de zaak. Wat de juiste airco is voor welke ruimte wordt bepaald door de functie van de ruimte. Zo moet een airco op de slaapkamer juist zo stil mogelijk zijn, terwijl dat in een werkplaats juist minder van belang is. Als dé airco specialist in de regio voorziet Coolekamer je graag van passende airconditioning en een eerlijk advies.

Perfecte controle over het binnenklimaat

De beste manier om het binnenklimaat van een huis, werkplek of praktijkruimte te controleren is met een split airco. Deze airco’s kunnen naast koelen ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Zo ben je het hele jaar door in staat om de door jou gekozen ruimte van een gezond binnenklimaat te voorzien. Airco specialist Coolekamer helpt jou graag bij het vinden van de juiste split airco.

De pluspunten van Coolekamer

Wanneer je in zee gaat met airco specialist Coolekamer ben je verzekerd van het volgende zekerheden:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

coolekamer Mitsubishi airco set

De voordelen van een split airco

Bij split airco wordt gebruik gemaakt van een afzonderlijke buitenunit en één of meerdere binnenunits. Doordat de systemen gescheiden zijn kunnen ramen en deuren anders dan bij een mobiele airco gesloten blijven. Hierdoor lekt er geen koele lucht weg naar buiten of warme lucht naar binnen. Daarnaast kunnen ruimtes zo afzonderlijk van elkaar worden verwarmd of gekoeld zodat dit naar wens kan worden aangepast op de functie van de ruimte. De kenmerken van een split airco:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Hulp bij het selecteren van een split airco

Airco specialist Coolekamer kan jou adviseren bij het vinden van de juiste split airco. Zo weet je zeker dat je de juiste airco aanschaft. Neem hiervoor contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. Ook is het mogelijk om online een offerte aan te vragen via het contactformulier Je kunt rekenen op een snelle respons en een oplossing naar wens.

Contact met airco specialist Coolekamer

Een airco bestellen bij Airco specialist Coolekamer kan eenvoudig via de webshop. Wie eerst advies of een gratis offerte wil, kan ons bereiken door te bellen naar 088 730 1000, een mail te sturen naar contact@coolekamer.nl of het offerteformulier in te vullen op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven