Airco in Vlaardingen inclusief montage?

Met airco’s van Coolekamer geniet je geheel verzorgd van een gekoeld huis!

Ben je op zoek naar een ultieme airco-oplossing in Vlaardingen? Dan ben je bij Coolekamer aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

Welke airco past het beste in jouw woning?

Of je nu op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomerse hitte, warmte tijdens de koude wintermaanden of een gezond binnenklimaat het hele jaar door, bij Coolekamer hebben we de juiste oplossing voor jou. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om comfortabeler te leven en te werken met onze hoogwaardige airconditioning en professionele service.
We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en hebben vakkundige monteurs die de airco snel op locatie kunnen monteren. We hechten veel waarde aan kwaliteit en prestaties, en daarom bieden we alleen producten aan waar we volledig achter staan. Daarom vind je in ons assortiment enkel top A-merken.

Om een comfortabel en aangenaam binnenklimaat te creëren, is de keuze voor de juiste airco cruciaal. Hoe weet je welke airco het beste in jouw woning in Vlaardingen past? Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de functie, indeling, en grootte van de ruimte. Hieronder lichten we onze verschillende soorten airco’s toe.

Onze airco modellen

 • Wandmodellen: zeer geschikt voor woonkamers, slaapkamers, kleine bedrijfsruimtes en serverruimtes. Wandmodellen nemen weinig ruimte in beslag en bieden koeling, verwarming, ontvochtiging, ventilatie en luchtfiltratie voor een gezond binnenklimaat.
 • Plafondmodellen: passen het beste bij grotere, langere of hogere ruimtes. Een plafondmodel wordt strak tegen het plafond geplaatst en zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling met minimaal geluid.
 • Vloermodellen: elegant en geschikt voor woon- en werkomgevingen. Een vloermodel wordt laag aan de muur gemonteerd en biedt zowel verwarming als koeling zonder tocht.
 • Cassettemodellen: geïntegreerd in verlaagde plafonds en zijn minimaal zichtbaar. Ideaal voor restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimtes. Een cassettemodel heeft een 360 graden luchtstroom voor optimaal binnenklimaat en kan dienen als hoofdverwarming.

Capaciteiten calculator

Wil je zelf de capaciteit van je airco berekenen? Maak dan gebruik van onze handige capaciteiten calculator op onze website. Zo krijg je snel inzicht in welke airco het beste past bij jouw woning in Vlaardingen. Het enige wat je hoeft te doen, is enkele gegevens over de grootte, indeling en isolatie van de betreffende ruimte in te voeren. Vervolgens geeft de calculator je snel en accuraat een aanbeveling voor de airco die het meest geschikt is voor jouw ruimte.

Prijzen van onze airconditioners

Bij Coolekamer streven we ernaar om hoogwaardige airconditioningsystemen aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Alle prijzen bij ons zijn inclusief montage en afwerking.
Om je een indicatie te geven van de prijzen van onze airconditioners, nodigen we je uit om een kijkje te nemen in onze uitgebreide shop. Hier kun je eenvoudig filteren op het type model, de capaciteit en het merk. Ook kun je ontdekken welke airco binnen jouw financiële mogelijkheden past. We willen het proces zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk maken, zodat je de perfecte airco kunt vinden die bij jouw behoeften en budget past.

De voordelen van een onderhoudscontract

Een goed onderhouden airconditioningsysteem is essentieel voor een lange levensduur en optimale prestaties. Bij Coolekamer.nl bieden we je de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor je airco in Vlaardingen af te sluiten. Hierdoor kun je profiteren van jaarlijkse servicebeurten, korting op servicekosten en airco onderhoud, garantieverlenging op door ons geplaatste systemen en prioriteit bij eventuele storingen. Dit zorgt voor een zorgeloos en efficiënt werkend aircosysteem in je woning.

Kies voor de airco service van Coolekamer.nl

Bij Coolekamer.nl bieden we meer dan alleen airconditioners. We bieden een complete service die je ervaring met airconditioning naar een hoger niveau tilt. Met vakkundige eigen monteurs, prijzen inclusief montage en afwerking, en snelle montage-afspraken zorgen we ervoor dat de installatie van je airco vlekkeloos verloopt.

Daarnaast kun je gebruikmaken van onze airco service. Dit zijn jaarlijkse service- en onderhoudsbeurten door onze vakkundige airco installateurs in Vlaardingen, om ervoor te zorgen dat jouw airconditioning in Vlaardingen altijd optimaal functioneert.

Tijdens onze airco service en onderhoudsbeurt in Vlaardingen nemen we de volgende stappen:

 • Controle van de werking en instellingen van het systeem.
 • Reiniging van de filters om stof en pollen te verwijderen.
 • Reiniging van de lekbak om verstoppingen in de afvoer te voorkomen.
 • Reiniging van de verdamper om de koel- en verwarmcapaciteit te behouden.
 • Controle en herstel van de isolatie rond de koelleidingen.
 • Metingen van stroomverbruik om onnodige kosten te vermijden.
 • Technische inspectie van de buitenunit.
 • Controle van de hoeveelheid koudemiddel en vacumeren en afpersen indien nodig.

Direct contact met airco installateur uit Vlaardingen

Heb je vragen over onze airconditioners, prijzen en het onderhoudscontract voor jouw airco in Vlaardingen? Of wil je direct contact met onze airco installateur in Vlaardingen? Wij staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 088 730 1000, te mailen naar info@coolekamer.nl of gebruik te maken van ons handige contactformulier om een gratis offerte aan te vragen. Coolekamer.nl is je partner voor airco’s in Vlaardingen, inclusief professionele montage. Wij zorgen voor een perfect binnenklimaat binnen jouw woning.

Winkelwagen
Scroll naar boven