Airco kopen Werkendam:

Gratis offerte

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een split airco in Werkendam? Bekijk dan het aanbod van airco specialist Coolekamer in onze webshop. Wij beschikken over een ruim assortiment met meerdere A-merken. Elke woning en ruimte is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Wanneer je hierbij graag eerst advies wilt, helpen onze experts je graag. Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor het installeren van airconditioning in Werkendam.

Split airco

Een split airco houdt je huis of werkruimte niet alleen lekker koel tijdens de warme zomermaanden, hij is ook in staat om te verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat.

De airco die bij je past

Het selecteren van de juiste airco is afhankelijk van een aantal factoren. Zo dien je rekening te houden met de grootte van de ruimte. Oftewel het aantal kubieke meters (m³). Dit is eenvoudig te berekenen met behulp van de capaciteitscalculator op onze website. Daarnaast speelt ook de functie en layout van de ruimte een rol. Zo is het voor een airco die in een slaapkamer wordt geplaatst van belang dat het geluidsniveau zo laag mogelijk is. Neem voor meer informatie of advies contact op met onze specialisten.

Reparatie en onderhoud in Werkendam

Airco eigenaren in Werkendam kunnen ook voor storingen en onderhoud bij ons terecht. Door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een professional houd je je airco in topconditie. Een goed onderhouden airco verbruikt namelijk minder energie en gaat langer mee. Je kunt hiervoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Naast een jaarlijkse onderhoudsbeurt ben je dan ook verzekerd van de volgende voordelen:

  • Melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Voorrang bij storingen
  • Korting op service- en onderhoudskosten
  • Technische rapportage van de staat van het systeem
  • Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst
Coolekamer airco montage en onderhoud

6 Voordelen van Coolekamer airconditioning

Wil je een airco door ons laten plaatsen in Werkendam? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Airconditioning Werkendam?
Gratis offerte!

Voor airconditioning in Werkendam neem je contact op met Coolekamer. Je bereikt ons door te bellen met: 088 730 1000, door ons te mailen via contact@coolekamer.nl of door een offerte aan te vragen met het online contactformulier.

Winkelwagen
Scroll naar boven