Airco kopen Zoetermeer bij Coolekamer

Wil jij een airco van een A-merk laten installeren in Zoetermeer? Dan ben je bij Coolekamer aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment en leveren onze airco’s inclusief montage. De installatie wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. Ook voor onderhoud en service in de omgeving van Zoetermeer kun je bij ons terecht.

Airco selectie

Bij het selecteren van een airco zijn er twee zaken waar je rekening mee dient te houden. De eerste is de benodigde capaciteit. Deze kun je zelf berekenen met behulp van de capaciteitscalculator op onze website. Vervolgens bepaal je welk model airco het beste bij de ruimte past. Dit bepaal je aan de hand van de functie van de ruimte en de layout. We onderscheiden de volgende modellen:

  • Vloermodel: laag aan de muur, voor woon en werkomgeving, kan een radiator vervangen.
  • Wandmodel: hoog aan de muur, ideaal voor woonkamer, slaapkamer, kleine bedrijfsruimte en serverruimte.
  • Plafondmodel: plaatsing plafond, goede luchtverdeling, voor grotere, lange of hoge ruimte.
  • Cassettemodel: plaatsing in verlaagd plafond, uitblazing 360 graden rondom, populair in restaurants, kantoren, winkels en praktijkruimten.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Onderhoudscontract airco in Zoetermeer

Door regelmatig onderhoud verbruikt je airco minder energie en gaat deze langer mee. Wij beschikken over ervaren monteurs die jouw airconditioning in topconditie kunnen houden. Woon je in de omgeving van Zoetermeer? Dan kun je hiervoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Je geniet dan, behalve van een goed werkende airco, ook nog van de volgende voordelen:

  • Melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Voorrang bij storingen
  • Korting op service- en onderhoudskosten
  • Technische rapportage van de staat van het systeem
  • Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst

Pluspunten van Coolekamer airconditioning

Overweeg je een airco te laten plaatsen in Zoetermeer? Neem contact op met airco specialist. Dit zijn onze pluspunten:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Contactgegevens airco installateur Zoetermeer

Wil je een airco laten plaatsen door een installateur in Zoetermeer? Dan ben je bij Coolekamer aan het juiste adres. Voor meer informatie of een gratis offerte bereik je ons op het volgende nummer: 088 730 1000, stuur je een mail naar contact@coolekamer.nl of vraag je een offerte aan via het contactformulier.

Airco bedienen via de app

Tegenwoordig kun je je airconditioning ook bedienen met een app op je smartphone. Hiervoor moeten je smartphone en je airco wel met elkaar kunnen communiceren via WIFI. Sommige merken beschikken al over een ingebouwde WIFI-module. Beschikt jouw airco niet over zo’n module? Geen nood! Met een WIFI-adaptor uit onze webshop is dit zo verholpen.
Winkelwagen
Scroll naar boven