Airconditioning Barendrecht:

Airco laten plaatsen

Ben je op zoek naar een airco installateur in Barendrecht? Dan kan Coolekamer je van dienst zijn. Op onze website vind je een ruime sortering airco’s en benodigdheden waaronder meerdere A-merken. Installatie en onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. Een montage afspraak in Barendrecht is al binnen 2 weken ingepland. Meer informatie? Neem contact met ons op en profiteer ook het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

Binnenklimaat beheersen met split airco

Een split airco is een warmtepompsysteem met koelvloeistof, vergelijkbaar met een koelkast. Hiermee wordt warmte uit een kamer door een binnenunit getransporteerd naar de buitenunit, die de warmte vervolgens afgeeft aan de buitenlucht. Doordat dit systeem ook kan ventileren, ontvochtigen en verwarmen ben je het hele jaar door verzekerd van een gezond binnenklimaat. Door een split airco te kopen ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Prijzen airco inclusief standaard montage

Wie een airco wil kopen in Barendrecht inclusief montage is bij ons aan het juiste adres. De prijzen in onze webshop zijn inclusief standaard montage en afwerking. Bij niet standaard situaties rekenen wij een meerprijs. Ook leveren wij installatiematerialen mee bij aanschaf van een complete airconditioning set. De montage wordt uitgevoerd door eigen monteurs.

Koelcapaciteit bepalen

Wie een airco wil kopen moet weten welke capaciteit er nodig is om het gewenste effect te kunnen bereiken. Hiervoor hebben wij een handige capaciteitscalculator beschikbaar gesteld op onze website. Na het berekenen van de benodigde capaciteit is het een fluitje van een cent om een passende airco te selecteren in onze webshop.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Periodiek onderhoud

Net als iedere installatie heeft ook airconditioning onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Een goed onderhouden airco heeft een lager energieverbruik en een langere levensduur. Coolekamer onderhoudt ook airco’s in de regio Barendrecht. Het is mogelijk hiervoor een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Naast een optimaal werkende airco biedt dit nog extra voordelen, zoals voorrang bij storingen en garantieverlenging voor systemen die door ons zijn geplaatst.

6 Pluspunten van de airco specialist

Laat een airco plaatsen door dé airco specialist van Barendrecht en profiteer van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Direct contact met de airco specialist in Barendrecht

Op zoek naar airconditioning in Barendrecht? Een montage afspraak heb je bij ons al binnen 2 weken. Voor meer informatie of een gratis offerte bereik je ons door te bellen met: 088 730 1000. Ook kun je een mail sturen naar contact@coolekamer.nl of online een offerte aanvragen via het contactformulier op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven