Airconditioning Ridderkerk:

Airco laten plaatsen

Wie airconditioning wil laten plaatsen in Ridderkerk door een erkend airco installateur is bij Coolekamer aan het juiste adres. Wij zijn dé airco specialist in de regio en beschikken over ervaren eigen monteurs. Met ons ruime assortiment aan A-merken vinden wij altijd een geschikte oplossing om jouw woning en werkplek zowel ‘s zomers als ‘s winters van een prettig binnenklimaat te voorzien. Een montage afspraak in Ridderkerk is binnen 2 weken ingepland.

Perfecte klimaatbeheersing met een split airco

De beste manier om het binnenklimaat van je woning of werkplek te beheersen is door een split airco te laten plaatsen. Dit type airco bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits verbonden door een leiding. Hierdoor kunnen ramen en deuren gesloten blijven en is het rendement hoger is. Daarnaast kan dit type airconditioning ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een gezond binnenklimaat.
De voordelen van een split airco zijn:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig

Standaard montage

Wie op zoek is naar een airco inclusief montage in Ridderkerk vindt in onze webshop een ruim assortiment dat meerdere A-merken bevat. De prijzen van onze airco’s zijn (tenzij anders vermeld) altijd inclusief standaard montage. Voor deze prijs leveren wij een airco inclusief montage en afwerking. Ook zijn bij een complete airconditioning set de installatiematerialen inbegrepen. Dit volstaat voor de meeste plaatsingen. Bij niet-standaard situaties rekenen wij een meerprijs. Natuurlijk ontvang je na installatie een demonstratie over de werking van je nieuwe airco van onze monteur.

Capaciteit airco berekenen

Wij hebben altijd een airco specialist klaar staan om je te helpen bij het vinden van de perfecte airco. Maar wist je dat je de benodigde capaciteit van je airconditioning ook prima zelf kunt berekenen? Dit kan eenvoudig met behulp van de handige capaciteitscalculator op onze website.
Coolekamer airco montage en onderhoud

Onderhoudscontract

Heb je een airco door ons laten plaatsen in Ridderkerk? Dan wil je deze natuurlijk graag in topconditie houden. Een goed onderhouden airco werkt efficiënter, en heeft een langere levensduur. Voor dit periodieke onderhoud bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Pluspunten van airco installateur Coolekamer

Wie in Ridderkerk het hele jaar wil profiteren van een comfortabel binnenklimaat kan eenvoudig een airco bestellen in onze webshop. Je bent dan verzekerd van de volgende voordelen:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Direct contact met airco specialist Coolekamer Ridderkerk

Wie een airco wil kopen in Ridderkerk is bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan A-merken en eigen monteurs. Een montage afspraak heb je binnen 2 weken. Pak voor meer informatie of een gratis offerte de telefoon en bel ons op via 088 730 1000. Stuur een mail naar contact@coolekamer.nl of vraag online een offerte aan via het contactformulier op de website.
Winkelwagen
Scroll naar boven