Airco kopen Rotterdam:

Airco inclusief montage

Ben jij op zoek naar een échte airco specialist in Rotterdam? Met airconditioning van Coolekamer geniet je het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat in je woon- of werkruimte. Wij werken met goed materiaal en beschikken over eigen monteurs. In het assortiment van onze webshop vind je dan ook diverse A-merken terug. Wie een airco bij ons wil kopen kan rekenen op een snelle respons. Een montage afspraak in Rotterdam is al binnen 2 weken ingepland.

Prijzen airco inclusief standaard montage

Wie een airco wil laten plaatsen in Rotterdam, vindt wat hij zoekt in onze webshop. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse A-merken. Ook als je favoriete merk er niet tussen staat, kunnen wij hier vaak toch aan komen.

Nagenoeg alle airco’s in onze webshop zijn inclusief standaard montage. Dit betekent dat montage en afwerking bij de prijs zijn inbegrepen. Dit volstaat voor de meeste installaties. Voor meerwerk rekenen wij een toeslag.

Voordelen onderhoudscontract

Door je airco goed te onderhouden, ben je verzekerd van een optimale werking en gaat deze langer mee. Wij verzorgen periodiek onderhoud in de regio Rotterdam en bieden hier ook onderhoudscontracten voor aan. Behalve dat wij je airconditioning in topconditie houden profiteer je dan ook van de volgende extra voordelen:

  • Melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Voorrang bij storingen
  • Korting op service- en onderhoudskosten
  • Technische rapportage van de staat van het systeem
  • Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst

Koelcapaciteit berekenen

Voor het selecteren van de juiste airco moeten we eerst weten wat de benodigde koelcapaciteit is. Je kunt dit eenvoudig zelf berekenen door gebruik te maken van de capaciteitscalculator op onze website. Door het invullen van de afmetingen van de ruimte waar je graag een airco zou willen plaatsen, en de koelfactor uit de tabel te selecteren, wordt de benodigde capaciteit voor je uitgerekend. Zo kunt je op voorhand een inschatting maken wat de aanschaf van airconditioning je kost. Neem voor meer informatie of een gratis offerte contact op met een airco specialist van Coolekamer.

6 Redenen om ons te bellen

Wie in Rotterdam een airco wil laten plaatsen door een ervaren airco installateur kan contact met ons opnemen en verzekerd zijn van de volgende pluspunten:

Groot assortiment A-merken

Vakkundige eigen monteurs

Montage afspraak binnen 2 weken

Prijzen inclusief montage en afwerking

5 Jaar garantie op installatie en montage

Achteraf betalen

Direct contact met airco specialist Rotterdam

Dringend op zoek naar een airco installateur in Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie of een gratis offerte kun je ons bellen op: 088 730 1000, mailen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen via het contactformulier.

Winkelwagen
Scroll naar boven