Airconditioning van Coolekamer:

Dé oplossing voor hete zomers

In de zomer is het zonder airconditioning tegenwoordig niet meer uit te houden in huis of op de werkplek. Ventilatoren en mobiele airconditioning zijn slechts lapmiddelen die maar tot op zekere hoogte uitkomst bieden. Als de temperaturen echt oplopen is een split airco het enige alternatief. Airconditioning van Coolekamer zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens de hete zomermaanden, hij kan ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een gezond binnenklimaat!

Split airco's voor een comfortabel binnenklimaat

Split airco’s bestaan uit een separate binnenunit en buitenunit. Doordat ze van elkaar gescheiden zijn kunnen ramen en deuren gesloten blijven zodat er geen warme lucht naar binnen komt of koude lucht weglekt naar buiten. Dit zijn de voornaamste voordelen van split airco’s:

  • Stabiele temperatuur
  • Stil en efficiënt
  • Gezond binnenklimaat
  • Energiezuinig
coolekamer Mitsubishi airco set

Ontdek het ruime aanbod in onze webshop

Welke type airco het meest geschikt is voor jouw ruimte hangt af van een aantal factoren. Hierbij wordt rekening gehouden met de functie van de ruimte, maar ook met de indeling en grootte. Coolekamer biedt airconditioning aan van diverse merken en beschikt over een groot assortiment. Wij beschikken onder onder andere over de volgende producten:

  • Wand airco’s
  • Vloer airco’s
  • Plafond airco’s
  • Cassette airco’s
  • Accessoires

Advies bij het selecteren van airconditioning

Wie advies wil bij het uitzoeken van de meest geschikte airco kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens. Ook is het mogelijk om online een offerte aan te vragen via het contactformulier op de website of een vraag te stellen in de online chat. Coolekamer reageert snel en helpt jou om de meest geschikte airconditioning voor jouw ruimte te vinden.

Airconditioning kopen of een gratis offerte

Wie op zoek is naar airconditioning voor zijn woning, kantoor of praktijkruimte is bij Coolekamer aan het goede adres. Voor airconditioning of een gratis offerte kun je ons bellen op 088 730 1000, een mail sturen naar contact@coolekamer.nl of een offerte aanvragen via het contactformulier op onze website.

Winkelwagen
Scroll naar boven